ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Вересень » 17 » 17 вересня – День рятівника
15:51
17 вересня – День рятівника
    14 вересня напередодні професійного свята працівників аварійно – рятувальних служб та пожежної охорони в приміщенні Деражнянського районного відділу Головного Управління ДСНС України в Хмельницькій області відбулися урочисті події приурочені до Дня рятівника. В урочистостях взяло участь керівництво району: голова районної ради Віталій Сідлецький, керуюча апаратом районної державної адміністрації Людмила Давидович, заступник міський голови Андрій Івахов. Також, серед гостей був присутній благочинний Деражнянського району Георгій Чернятинський.
     Голова ради привітав всіх присутніх із святом, наголосив на важливості та небезпечності їх професії, відмітив, що це свято об'єднує людей мужніх професій, сильних та відважних, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився у біді, запобігти і ліквідувати наслідки надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захистити здоров'я і життя людей, надати необхідну допомогу постраждалим. Переконаний, що ви й надалі збагачуватимете кращі традиції своєї професії, віддано і сумлінно служитимете обраній справі та побажав миру і злагоди у родинах.
    Віталій Михайлович нагородив Почесними грамотами Деражнянської районної ради кращих працівників пожежно – рятувальної частини Головного управління ДСНС України в Хмельницькій області за самовіддану працю, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного свята Дня рятівника.
     День рятівника є професійним святом не тільки працівників усіх аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, але його відмічають також громадяни, які внесли свій вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров’я людей.
Категорія: Новини | Переглядів: 379 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz