ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Вересень » 2 » 1 вересня – День знань
12:52
1 вересня – День знань

   Сьогодні, у всіх школах України пролунав перший дзвоник. Це свято найбільш захопливе і цікаве для першокласників та їхніх батьків, адже вони вперше переступлять поріг школи, що стане для них «другим домом» на наступні 9-11 років.
   Перший дзвоник пролунав і в Деражнянській загальноосвітній школі І-ІІI ступенів № 2. Першокласники з квітами та в супроводі одинадцятикласників розпочали першу в своєму житті урочисту лінійку.
Директор школи, Михайло Настуняк привітав учнів, вчителів та батьків із початком навчального року, при цьому зазначивши, що навчальний заклад завжди готовий надати якісні знання школярам та підкорити найвищі освітні вершини. «Найдорожче, що у нас є – наші учні», – підкреслив директор.
   Хвилиною мовчання всі присутні на шкільній лінійці вшанували героїв, які з відвагою та патріотизмом боронять Україну на Сході. Серед загиблих воїнів є і випускники школи – Євгеній Андріюк, Віталій Каракула, Іван Зубков, Ігор Гейсун та Анатолій Ковальський. Ці Герої віддали своє життя за батьківщину. Першокласники сумлінно готувалися до свята. Кожен з них вивчив вірш, щоб потім декламувати перед публікою, за що пізніше отримав подарунок від старшокласників – шкільні альбоми та зошити.
На свято був запрошений голова ради Віталій Сідлецький: «Першокласники – нехай ваша подорож у країну знань буде веселою і цікавою. Нехай за роки навчання розвинуться ваші здібності, таланти, здійсняться мрії. Для старшокласників цей рік найвідповідальніший і завершальний, мине він швидко – тому цінуйте кожен день, кожен урок для збагачення знаннями, які дарують вам ваші вчителі, спрямовуйте себе на подальше навчання в вищих навчальних закладах. Усім школярам хочеться побажати, нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день перебування у школі, кожен ваш крок, що веде дорогою знань. І звичайно, день знань спонукає нас вклонитися і віддати належне людям, які присвятили себе, свою працю нелегкій освітянській ниві – це вам шановні вчителі. Ну, а від підтримки та терпіння батьків залежить успішне навчання дитини. Миру всім, здоров’я, щастя, добра, мудрості, злагоди, патріотизму, взаємної шани та плідного навчального року». Віталій Михайлович нагородив почесними грамотами районної ради:

Колектив Деражнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 2 за вагомі досягнення в реалізації державної політики в галузі освіти, навчання і виховання підростаючого покоління, за багаторічну сумлінну працю, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді та з нагоди  1 вересня – Дня знань. Ачілова Андрія Віталійовича – учня 10 класу Деражнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів,  № 2 за добросовісне відношення до учбового і освітнього процесу, активну участь в районних та обласних предметних олімпіадах,  цілеспрямованість, ентузіазм і самовіддачу в процесі навчання  та з нагоди 1 вересня – Дня знань;Щесняка Євгенія Олександровича – учня 11 класу Деражнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів,  № 2 за добросовісне відношення до учбового і освітнього процесу, активну участь в районних та обласних предметних олімпіадах,  цілеспрямованість, ентузіазм і самовіддачу в процесі навчання  та з нагоди 1 вересня – Дня знань; Рудика Сергія Вікторовича – вчителя історії Деражнянської загальноосвітньої  школи І-ІІІ ступенів № 2 за сумлінну працю, високу професійну майстерність, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у справу виховання і навчання підростаючого  покоління та з нагоди 1 вересня – Дня знань.   З нагоди свята учні школи підготували святковий концерт.

   

Категорія: Новини | Переглядів: 548 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz