ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Серпень » 26 » 23 - річниця незалежності України
14:33
23 - річниця незалежності України

24 серпня 2014 року в місті Деражня  відбулося відзначення 23-річниці незалежності України. В заході взяли участь голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної державної адміністрації Перейма Анатолій  Анатолійович працівники установ, організацій та громадськість Деражнянського району. Початок урочистого заходу ознаменувався з підняттям державного прапору України та відкриттям дошки пошани куди цього року були занесенні видатні історико-культурні пам’ятки Деражнянщини.
Після цього сформована колона урочиста пройшла до тимчасового пам’ятного місця «Небесної сотні» та поклавши квіти вшанувала хвилиною мовчання загинувших борців за незалежність України.
Далі відзначення державного свята було перенесено до районного будинку культури де з 23-річницею незалежності України усіх привітали  голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної державної адміністрації Перейма Анатолій  Анатолійович, заступник міського голови Кенц Анатолій Анатолійович. У своєму виступі Оксана Віталіївна зазначила: «В день державного свята зичу вам, дорогі земляки, міцного здоров'я, віри в себе і в свою Вітчизну, творчої наснаги, невичерпної енергії та оптимізму, а ще -  упевненості у завтрашньому щасливому дні. Я вірю, що  всі разом ми переможемо «війну», відстоїмо свою незалежність і побудуємо демократичну, правову, економічно міцну, незалежну, знану та впливову серед світової спільноти державу. Миру, здоров’я, щастя, добра, мудрості, патріотизму і взаємної шани, бажаю вам і вашим родинам.
Будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього рідної серцю землі. Тільки разом ми зможемо зробити її прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нашу державу.» Також, Оксана Віталіївна нагородила Почесними Грамотами районної ради за активну участь в громадському житті району, самовіддану працю вагомий особистий внесок в розбудову демократичної держави та з нагоди 23 - річниці Незалежності України.
На концерті у районному будинку культури для усіх присутніх лунали патріотичні  виступи, пісні.

            

           

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 791 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz