ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Серпень » 25 » 24-річниця Незалежності України
13:10
24-річниця Незалежності України

   22 серпня 2014 року в місті Деражня  відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 24-річниці незалежності України. В заході взяли участь голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович працівники установ організацій та громадськість Деражнянського району. Початок урочистого заходу ознаменувався з  святковим парадом за участі установ, організацій та підприємств району.
   Після цього сформована колона урочиста пройшла до тимчасового пам’ятного місця «Небесної сотні» та поклавши квіти вшанувала хвилиною мовчання загинувши борців за незалежність України.
З 24-річницею незалежності України усіх привітали  голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович, заступник міського голови Кенц Анатолій Анатолійович.
   У своєму виступі Оксана Віталіївна зазначила: «Від імені депутатського корпусу Деражнянської районної ради і від себе особисто,  щиро, від усього серця, вітаю вас з нашим національним святом – Днем Незалежності України, який воістину став доленосним в нашій історії.
   Сьогодні ми святкуємо з вами 24 річницю незалежності України. Це визначне свято, вистраждане мільйонами відданих українців, достойних її синів і доньок, стало по справжньому всенародним і найголовнішим святом нашої країни. Це результат тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.
   Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, є доказом того, що ми українці -  одна нація, один народ, і готові віддати  життя за незалежність, за цілісність і суверенітет нашої держави. Ми готові до боротьби, до напруженої і ефективної праці на благо рідної Деражнянщини та України в цілому.
   У  день державного свята зичу вам, дорогі земляки, міцного здоров'я, віри в себе і в свою Вітчизну, творчої наснаги, невичерпної енергії та оптимізму, а ще -  упевненості у завтрашньому щасливому дні. Я вірю, що  всі разом ми відстоїмо нашу незалежність і побудуємо демократичну, правову, економічно міцну, незалежну, знану та впливову серед світової спільноти державу.»
   Також, Оксана Віталіївна нагородила нагрудним знаком «За заслуги перед Деражнянщиною» Дмитришену Ярославу Ярославівну, за вагомий  особистий внесок  в соціально-економічний розвиток  Деражнянського району, активну громадянську позицію та з нагоди державного свята - Дня Незалежності України. Та почесними Грамотами районної ради жителів району за активну участь в громадському житті району, самовіддану працю вагомий особистий внесок в розбудову демократичної держави та з нагоди 24 - річниці Незалежності України.
   Після урочистої частини відбулися інші святкові заходи: спортивні ігри, «свято борщу» де усіх очних пригощали борщем, та грибною юшкою, святковий концерт за участі запрошених колективів та лазерне шоу. 

Категорія: Новини | Переглядів: 676 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz