ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Серпень » 25 » 25-річниця Незалежності України
12:05
25-річниця Незалежності України

  22 серпня 2016 року в місті Деражня  відбулося відзначення 25 річниці незалежності України. В заході взяли участь голова районної ради Сідлецький Віталій Михайлович, голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович працівники установ організацій та громадськість Деражнянського району. Початок відзначання ознаменувався з  урочистим відкриттям меморіальної дошки учасникам антитерористичної операції та героїв небесної сотні, які віддали свої життя за Незалежність та цілісність держави та назавжди увійшли в історію як борці за незалежність України.
  Далі відзначення державного свята було перенесено до приміщення адмінбудинку де з 25 річницею незалежності України усіх привітали  голова районної ради Сідлецький Віталій Михайлович голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович, міський голова Ковпак Андрій Миколайович.
   У своєму виступі Віталій Михайлович зазначив: «День 24 серпня 1991 року навіки увійшов в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії та започаткував нову епоху в житті нашого народу. Нам усім судилося стати учасниками творення сучасної української держави і втілювати у реальність одвічну мрію наших предків. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки і правнуки.
   Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, є доказом того, що ми українці -  одна нація, один народ, і готові віддати  життя за незалежність, за цілісність і суверенітет нашої держави.
  Це змусило нас по-новому подивитися і усвідомити ті ідеали демократії, боротьби за незалежність, за які полягло сотні наших земляків. Наразі наша країна переживає суворі випробування. Але ми твердо переконані - Український народ дасть гідну відповідь на всі виклики сьогодення. Нашим сьогоднішнім пріоритетом є відновлення єдності українського народу: українців сходу і заходу, півночі та півдня. Лише тоді суверенна і соборна Україна стане сучасною європейською державою - заможною і сильною.»
  Також, Віталій Михайлович  нагородив відзнакою  районної ради «За заслуги перед Деражнянщиною» , за вагомий  особистий внесок  в соціально-економічний розвиток  Деражнянського району, активну громадянську позицію та з нагоди державного свята  25 річниці  Незалежності України:Лавицького Володимира Йосиповича та Ткачук Наталію Євгенівну. Вручив почесні грамоти районної ради та ювілейні відзнаки 25 років Незалежності України.
  Далі відбувся концерт приурочений 25-річниці Незалежності України де радували глядачів своїми виступами «Козаки Поділля».

      

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 586 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz