ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Грудень » 4 » 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями
14:30
3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими можливостями

    Щороку на початку грудня у Міжнародний день людей з обмеженими можливостями уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

  3 грудня у приміщенні Деражнянського клубу «Надвечір’я” відбулась святкова зустріч, присвячена відзначенню Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями, яку провів та організував голова Деражнянського районного товариства інвалідів Володимир Казимірович Парчевський.

  На захід, привітати родини, які виховують дітей з особливими потребами завітали голова районної ради Віталій Сідлецький, голова райдержадміністрації Андрій Зелінський, заступник голови райдержадміністрації Заряна Попадіна, голова міста Андрій Ковпак, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Кравченко, провідний спеціаліст відділу освіти РДА Мирослава Дидова, спеціаліст відділу освіти РДА Олена Пагорок. Теплі слова вітання та вдячності звучали на адресу матерів, які кожного дня зустрічаються із цими проблемами, але мужньо їх долають. У відповідь матері районного товариства інвалідів та Володимир Казимірович подякували за неодноразову підтримку та надання допомоги керівникам району і міста, які не стоять осторонь проблем людей із особливими потребами.

   Концертну програму підготували учасники Деражнянського аматорського хору «Журавка», художній керівник Володимир Мозолюк. Артисти виконали ряд українських пісень та молитву матері.

  Відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Люди з особливими потребами – це не просто категорія людей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

      

Переглядів: 336 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz