ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Травень » 31 » 50 – річчя Дитячої школи мистецтв
10:40
50 – річчя Дитячої школи мистецтв
  28 травня у святково вбраному залі районного будинку культури Деражнянська дитяча школа мистецтв радо вітала свою велику родину викладачів, учнів, батьків із півстолітнім ювілеєм.
  Чимало гостей завітало привітати винуватців свята, зокрема голова районної ради Віталій Сідлецький, голова райдержадміністрації Андрій Зелінський, міський голова Андрій Ковпак, випускники школи та багато інших гостей.
  Юні вихованці музичної школи із піснею «Ми разом» розпочали дійство та завдали усім піднесеного настрою. І, як і годиться, гостей, викладачів, батьків, учнів, випускників, шанованих ветеранів праці та усіх, хто віддали частиночку свого серця служінню мистецтву, зокрема музиці, вітав директор музичної школи Юрій Ломако.
  Юрій Петрович нагадав, а когось з присутніх у залі і познайомив із історією заснування та функціонування музичної школи.
  На даний час у школі діє дитячий хор учнів школи, «Народний» аматорський колектив викладачів, «Зразковий» духовий оркестр, оркестр народних інструментів, ансамблі баяністів, скрипалів, бандуристів, сопілкарів, духових інструментів, танцювальні колективи старшої, середньої та молодшої груп, жіночий та чоловічий вокальні ансамблі, постійно діюча виставка образотворчого мистецтва.
До ювілею працівники музичної школи видали буклет «Деражнянській районній школі мистецтв 50 років», у якому історія переплітається із сьогоденням.
  Щиро, від душі вітали колишні директори школи Оксана Кирилкова та Людмила Щабельська. А ще – перший викладач Деражнянської дитячої школи Іван Зубков, який в дарунок колегам заграв на саксофоні. Зі святом вітали колишній випускник Богдан Купріянов, подарувавши цінний подарунок – скрипку та заспівав пісню дуетом із своєю донькою, начальник відділу культури райдержадміністрації Світлана Коширець, працівники районної центральної бібліотечної системи, освітяни району.
Виступили на святі дитячий «зразковий» духовий оркестр, ансамблі скрипалів, сопілкарів, бандуристів, хореографічні колективи, випускники школи, завершилось дійство спільним виступом народного академічного хору викладачів та дитячого хору школи мистецтв.
  У кожного свої спогади про музичну школу, вона стала важливим і незабутнім етапом життя, а хто вийшов з її стін, хоч і в думках, але повертається до неї знову й знов. Хвилиною мовчання пом’янули колег, які відійшли у вічність, світла пам’ять про них житиме вічно.
Пророкували Деражнянській школі мистецтв довгих років життя.
Категорія: Новини | Переглядів: 273 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz