ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Жовтень » 30 » 69 - річниця визволення України від фашистських загарбників
12:28
69 - річниця визволення України від фашистських загарбників
   28 жовтня 2013 року в місті Деражня урочисто відмітила 69 - річницю визволення України від фашистських загарбників. 
   Так офіційна частина відбулася в сесійному залі адмінбудинку де вшанувати ветеранів, учасників, вітчизняної війни, дітей війни завітали представники влади, зокрема, голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, голова райдержадміністрації Плюта Вадим Олександрович , делегати від первинних та районної організацій ветеранів України, працівники трудових колективів міста. 
  Перед учасниками зібрання виступила Стрілецька Людмила Володимирівна: «Чергова річниця визволення України спонукає до осмислення чи не найтрагічнішої сторінки нашої історії з погляду загальнолюдських гуманістичних цінностей. Адже є події, над якими немає влади час. Тож скільки б не минуло десятиліть від останнього пострілу, для сотень тисяч учасників бойових дій в українському суспільстві, їх дітей та онуків історія цієї війни не може бути абстрактною темою.
   У день визволення України від фашистської навали ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, бойовим і трудовим учасникам Великої Вітчизняної війни, дітям війни, які були позбавлені щасливого дитинства, ― усім нашим посивілим, але незламним, сильним духом співвітчизникам.»
  Також, перед зібранням виступили голова районної державної адміністрації Плюта Вадим Олександрович, голова районної організації ветеранів війни і праці Слободян Анатолій Іванович та від молодого покоління учень загальноосвітньої школи №2 гімназія.
   Для ветеранів, учасників, вітчизняної війни, дітей війни та усіх присутніх працівниками культури, учнівськими колективами було підготовлено творчі номера.
   Після закінчення офіційної частини учасниками заходу було сформовано святкову колону, яка урочистим маршем вирушила до монументу Слави у міському парку. 
   Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна і голови райдержадміністрації Плюта Вадим Олександрович та усі бажаючі поклали квіти до меморіалу Слави.
  Свою вдячність і велику повагу до подвигу визволителів, котрі віддали своє життя за наше мирне сьогодення, загиблих людей у роки Вітчизняної війни було вшановано хвилиною мовчання.





















Категорія: Новини | Переглядів: 895 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz