ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Травень » 12 » 70-річниця перемоги над нацизмом
15:38
70-річниця перемоги над нацизмом

   9 травня 2015 року у місті Деражня відбулися заходи щодо відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі. Розпочалося святкування о 10 годині. По місту Деражня з урочистим маршем пройшли представники влади, ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій у зоні АТО, афганці, вчителі, школярі та інші мешканці і гості міста до Меморіалу Слави де відбувся урочистий мітинг.
   У відзначенні 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі взяли участь: голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович, міський голова Киричок Володимир Андрійович, депутати районної ради та обласної ради від Деражнянського району.
   Ветеранів та всіх присутніх з Днем Перемоги над нацизмом у Європі привітала голова районної ради Оксана Берегова, яка згадала усіх мужніх людей, яких немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу Батьківщини, відбудовував зруйновані жорстокою війною міста і села. Оксана Берегова зазначила: «Кожна українська родина пов’язана з війною незримою ниткою живої пам’яті про полеглих і на кожній людській долі війна залишила свій автограф. Ця війна страшна своїми жахливими жертвами, втратами, муками фашистської неволі. Час невблаганний: ідуть із життя солдати Великої Вітчизняної війни, які врятували світ, - ідуть в легенди, спогади,  пісні,  в граніт меморіалів. Їх залишається все менше і менше, тих, хто на своїх плечах, своєму здоров’ї, молодості, відданості Батьківщині виграли цю війну. Благородний обов’язок наш – всебічно подбати про кожного з тих, хто  залишається серед нас.
   Також голова районної ради зазначила, що ми живемо в непростий час. Час, коли наші українські землі на сході країни знову топчуть орди агресорів. Вони хотять знищити нашу незалежність, зломити дух волелюбного українського народу. Але їм цього не вдасться зробити. Віриться, що усі разом ми здолаємо нинішні труднощі, ми захистимо свою незалежність і Україна наша, а з нею і Деражнянщина стане розвиненою, заможною, європейською державою.
   На завершення виступу Оксана Берегова побажала ветеранам, їх рідним та близьким мирного неба, яке так нам всім сьогодні необхідне, міцного здоров’я і щастя, сімейного затишку і благополуччя, вагомих і плідних здобутків на трудовій ниві, довгих років щасливого життя, впевненості у завтрашньому дні та світлих надій на майбутнє. Подякувала за те, що не шкодували свого життя і здоров’я заради миру, заради України, нашої Деражнянщини. Доземний уклін ветеранам та вічна наша вдячність — живим і полеглим воїнам української армії які воюють на Сході нашої держави.
  Привітали ветеранів і голова районної державної адміністрації  Веселовський Олег Ігорович, міський голова Киричок Володимир Андрійович та голова Деракжнянської районної ради організації ветеранів України Слободян Анатолій Іванович.
   Учасники мітингу поставили квіти до Меморіалу Слави та вшанували хвилиною мовчання пам’ять жертв воєнного лихоліття.
   В цей день в парку була розгорнута польова кухня, яка пригощала усіх бажаючих, були також розміщені атракціони для дітей, а біля районного будинку культури відбулося масове театралізоване концертне дійство «Ту славну весну не забути повік!".

Категорія: Новини | Переглядів: 580 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz