ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Березень » 25 » 71 річниця визволення Деражнянського району від фашистських загарбників
16:49
71 річниця визволення Деражнянського району від фашистських загарбників

    25 березня в місті Деражня урочисто відзначали 71 річницю визволення Деражнянського району від фашистських загарбників.
   За участі представників влади, зокрема, голови районної ради Берегової Оксани Віталіївни та першого  заступника голови районної державної адміністрації  Дащенка Вадима Віталійовича., делегатів від первинних та районної організацій ветеранів України, працівників трудових колективів міста, громадськості, було сформовано святкову колону, яка урочистим маршем вирушила до монументу Слави у міському парку.
   Під час мітингу перед його учасниками виступала голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна. « Від усього депутатського корпусу районної ради та особисто від себе щиросердечно вітаю усіх із 71 – ою річницею визволення Деражнянського району від німецько – фашистських загарбників ! Ваші ветеранські лави рідшають з кожним роком. А тому нашим святим обов’язком, справою честі районної ради, районної державної адміністрації, кожного депутата, суспільства загалом і кожного громадянина зокрема, є робити усе можливе аби  ваша старість, шановні наші ветерани, не була захмареною, аби радість приходила у ваші домівки не лише в свята, а по можливості щодня. Нехай Всевишній оберігає вас, дорогі ветерани, від усіх негараздів і посилає вам своє благословення на многії літа, а ми молоде покоління боронитимемо мир та незалежність нашої держави. І ніщо, і ніхто не зламає дух українського народу. Ми відстоїмо свою незалежність і побудуємо світле, європейське життя.
   Зі святом всіх, дорогі Деражнянці !»
   Учасники мітингу засвідчили свою вдячність і велику повагу до подвигу визволителів, котрі віддали своє життя за наше мирне сьогодення. Загиблих людей  у роки Вітчизняної війни було вшановано  хвилиною мовчання.
   Учасники зібрання поклали квіти до меморіалу загиблих.

                          

Категорія: Новини | Переглядів: 703 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz