ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Жовтень » 29 » 71 - річниця визволення України від фашистських загарбників
17:54
71 - річниця визволення України від фашистських загарбників

    28 жовтня 2015 року у Деражнянському районі урочисто відзначили 71 - річницю визволення України від фашистських загарбників. 
    Учасниками заходу було сформовано святкову колону, яка урочистим маршем вирушила до Меморіалу Слави у міському парку. 
    В даному заході взяли участь ветерани та учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, представники установ, підприємств, організацій та громадськість міста. А також, керівництво району та міста: голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, перший заступник голови районної державної адміністрації Загорулько Юрій Васильович, голова районної ради організації ветеранів України Слободян Анатолій Іванович.
   Із вітальним словом до учасників заходу звернулась Оксана Віталіївна: «Ваші ветеранські лави рідшають з кожним роком. А тому нашим святим обов’язком, справою честі районної ради, районної державної адміністрації, кожного депутата, суспільства загалом і кожного громадянина зокрема, є робити усе можливе аби ваша старість, шановні наші ветерани, не була захмареною, аби радість приходила у ваші домівки не лише в свята, а по можливості щодня. І доки існуватиме світ, не зітреться в свідомості нащадків вдячна пам’ять про звитягу вашу, освячену кров’ю воїнів, партизанів, підпільників, а також тих, хто невтомно трудився в тилу, клав на алтар Перемоги і хліб, і броню, і снаряди, хто піднімав країну з руїн у повоєнні десятиліття. 
    Нехай радістю наповнюються ваші дні, не підводить здоров”я, не буде ліку рокам, а влада й надалі перейматиметься усіма вашими проблемами та турботами, бо ваше життя і праця – це повчальний приклад для нас, ваших нащадків. Тож нехай вищою відзнакою ваших поважних років буде вдячність і пошана від підростаючого покоління, яке ми ростимо постійно звертаючись до ваших подвигів та героїчної звитяги».
   Свою вдячність і велику повагу до подвигу визволителів, котрі віддали своє життя за наше мирне сьогодення, загиблих людей у роки Вітчизняної війни було вшановано хвилиною мовчання. Учасники мітингу поклали квіти  до Меморіалу Слави.

       

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 616 | Додав: saha | Рейтинг: 5.0/1

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz