ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Листопад » 7 » 90 років – поважний вік
17:50
90 років – поважний вік
  Привітали з 90-річчям людину, яка крок за кроком, разом з мільйонами побратимів під час Великої Вітчизняної війни відвойовувала мир і спокій, незалежність і свободу.
  Це – Василь Васильович Матковський, учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни, поважний ветеран міста й району, ветеран праці, активіст ветеранського руху, людина із значними досягненнями та неабияким бойовим, трудовим і життєвим досвідом.
  В цей день, 6 листопада до оселі іменинника завітали голова районної ради Віталій Сідлецький, заступник голови районної державної адміністрації Олег Пилипчук, голова районної організації ветеранів Анатолій Слободян.
Справжня повага та гордість переповнювали присутніх, бо перед ними людина, яка захистила Батьківщину від фашистської навали, яка виборювала мир для рідної країни.
- Прийміть глибоку шану та повагу Вашій мужності та самовідданій праці. Ви є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню. Щиро бажаємо Вам міцного здоров’я, довголіття, благополуччя, підтримки і уваги близьких людей. Дай Вам Бог на землі ще багато світлих днів і щасливих років, – сказав Віталій Сідлецький.
За багаторічну сумлінну працю, патріотичне виховання підростаючого покоління та з нагоди 90-річчя від дня народження учаснику бойових дій голова ради вручив Василю Матковському Почесну грамоту районної ради, квіти та цінний подарунок.
  Щиро привітавши ювіляра, посадовці поспілкувалися з ветераном та його родиною. Василь Васильович охоче розповідав про свій життєвий шлях, про те, як воював під час Великої Вітчизняної війни, поділився спогадами про свої щедро насичені подіями роки.
  Василю Васильовичу дякували за проявлену мужність і героїзм у роки війни, за невтомну працю у післявоєнний час, за активну громадську роботу.
   Дякуючи за увагу та вітання, Василь Васильович побажав гостям усіляких гараздів, довголіття при доброму здоров’ї, а також мирного неба над нашою Україною. А гості, в свою чергу, зичили імениннику відзначати у широкому колі рідних і друзів ще й 100-річчя.
Категорія: Новини | Переглядів: 477 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz