ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Квітень » 10 » Було провдено день ради в Яблунівській сільській раді
10:47
Було провдено день ради в Яблунівській сільській раді
                                                                    9 квітня 2013 року в селі Яблунівка відбувся день ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича та працівників виконавчого апарату районної ради на який було запрошені депутати, актив територіальної громади Яблунівської сільської ради
   Під час ведення дня ради голова районної ради Людмила Володимирівна зазначила, що Ябулунівська сільська рада є одною з найбільших в Деражнянському район, адже до її складу входить п’ять населених пунктів, проживає 1236 жителів. Проаналізувавши бюджет Людмила Володимирівна відмітила, що дана сільська рада добре в цьому плані працює тому, що є постійно перевиконання бюджету, яке потім направляється на вирішення соціально-економічних проблем територіальної громади, було також проаналізовано діяльність закладів соціальної сфери, комунального підприємства.
   До Людмили Володимирівни присутні задавали гострі питання, які необхідно вирішити серед них: це і побудова спортивного майданчика для Яблунівської ЗОШ, вирішення питання з ремонтом, доріг, підвищення ефективності функціонування комунального підприємства, проведення весняного благоустрою, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, вирішення питання з лінією електропередач в с. Буцнева, відкриття дитячого садочку в тому ж селі. Дані питання були взятті Людмило Володимирівною на контроль та будуть вирішуватися по мірі надходження фінансування, також було роздано ряд доручень для вирішення гострих проблем на території Яблунівської сільської ради .
  Після завершення дня ради делегація від районної ради на чолі з головою ради Людмилою Володимирівною відвідали заклади соціальної сфери села Яблунівка, де могли переконатися, що відповідні об’єкти перебувають в хорошому стані.
    В цілому день ради в Яблунівській сільській раді пройшов конструктивно, вдалося розглянути усі проблемні питання та окреслити шляхи їх вирішення.

Категорія: Новини | Переглядів: 890 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz