ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Липень » 1 » День Конституції, День міста та День молоді
11:38
День Конституції, День міста та День молоді

      26 червня 2015 року в Будинку культури відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Конституції, Дня міста,  Дня молоді та Дня державної служби.
   Жителів Деражнянщини привітали голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, перший заступник голови райдержадміністрації Загорулько Юрій Васильович та міський голова Киричок Володимир Андрійович. 
    Оксана Віталіївна привітала учасників урочистого зібрання та відмітила, що за доброю традицією у останню неділю червня ми відзначаємо День молоді та День міста. В цьому році ці свята переплітаються ще й з Днем Конституції України. Це одні з небагатьох свят, які не втрачають свого значення через політичні або економічні мотиви.  Побажала бути активними учасниками державотворчих процесів, досягнути високої мети – економічного добробуту та політичної стабільності України і звичайно зберегти мир і цілісність нашої держави.
   Оксана Віталіївна нагородила відзнакою районної ради, нагрудним знаком  «За заслуги перед Деражнянщиною» – Смагителя  Миколу Максимовича за вагомий  особистий внесок у культурний і мистецький розвиток  Деражнянського району, активну громадянську позицію та з нагоди державного свята – Дня Конституції України.
Також, нагороджено Почесною грамотою обласної ради та цінним подарунком за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у соціально – економічний, культурний розвиток Хмельниччини, зміцнення конституційних засад української державності та з нагоди Дня Конституції України Слободяна Анатолія Івановича та Парчевського Володимира Казимировича.
   Почесною грамотою районної ради Оксана Віталіївна нагородила за сумлінну, плідну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня державної служби:  Кримську Світлану Володимирівну - заступника начальника управління соціального захисту населення Деражнянської районної державної адміністрації,  Березюк Галину Михайлівну -  директора Деражнянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Шишлевського Олександра Юрійовича -  завідувача сектору з організації діяльності центру надання адміністративних послуг апарату Деражнянської районної державної адміністрації, Костецьку Світлану Миколаївну - головного спеціаліста відділу пенсійного забезпечення управління пенсійного фонду України в Деражнянському районі.

  

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 682 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz