ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Червень » 15 » День Медичого працівника
16:56
День Медичого працівника
    15 червня 2012 року в приміщення районного будинку культури відбулися урочисті присвячені Дню медичного працівника.
     Привітати працівників охорони здоровя завітали голова обласної ради Микола Васильович Дерикот, голова районної державної адміністрації Володимир Олексійович Шагака, заступник голови районної ради Олег Ігорович Веселовський.
    Голова обласної ради Микола Дерикот привітав працівників охорони здоровя Деражнящини відмітив, що галузь охорони здоровя є однією з пріоритетних галузей соціальної сфери Хмельницької області, в яку протягом 2011 року було вкладено близько 35 мільйонів гривень, побажав нових ідей і перемог у боротьбі за людські житті, надійних партнерів і вірних друзів, процвітання, удачі і добробуту. Та вручив грамоти районної ради та цінні подарунки.
    До привітань залучився і заступник голови районної ради, який впривітав всіх медиків та відмітив. «Ви вибрали найгуманнішу і найпотрібнішу людям професію. Міцне здоров’я – це найдорожче, що є у людини. Своєю добротою, знанням справи ви повертаєте сотні і тисячі людей до повноцінного життя. Бажаю всім, хто присвятив своє життя служінню ідеалам добра та людяності, невичерпності сил і завзяття, творчої наснаги у вашій важливій праці. Нехай щастям і любов’ю наповнюється кожен день вашого життя, а праця на благо людей приносить задоволення і радість.»
    Олег Ігорович нагородив Почесною грамотою Деражянянською районної ради Кіфу Григорія Андрійовича - районного педіатра Деражнянської центральної районної лікарні; Федчишина Олександра Васильовича - завідувача фельдшерським пунктом села Новосілка; Попович Олену Дмитрівн - молодшу медичну сестру дитячого відділення Деражнянської центральної районної лікарні і вручив цінні подарунки.
     Для усіх присутніх за сприяння голова обласної ради Миколи Васильовича Дерикота виступив із своїми творчими номерами ансамбль «Козаки Поділля».
Категорія: Новини | Переглядів: 784 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz