ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Грудень » 8 » День місцевого самоврядування
15:34
День місцевого самоврядування

   5  грудня 2014 року  в приміщенні районного будинку культури відбулися заходи приуроченні до Дня місцевого самоврядування.  В даних заходах взяли участь голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна, голова районної  державної адміністрації Перейма Анатолій Анатолійович, заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович, депутати районної ради,  посадові особи місцевого самоврядування сільських, селищних та міської рад.
  З державним святом Днем місцевого самоврядування  усіх вітала голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна: «Сьогодні у цій залі зібралися ті,  чиєю наполегливою працею, волею, енергією професіоналізмом створюється історія місцевого самоврядування Деражнянщини. Ви щодня в гущі людського буття, покладаючи на свої плечі важкий тягар непростого діалогу з людьми. Це – ваше свято. Це свято всіх громадян, яким близька ідея громадянського суспільства. Це свято людей, яких обирає суспільство. Це свято гілки влади, котра найбільше наближена до наших громадян. За результатами нашої роботи люди формують думку про роботу влади в цілому.
  Переконана, що ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадянська позиція можуть зробити нашу країну сильною та справедливою.
  Я щиросердечно дякую усім вам, хто у 2014 році плідно працював на благо мешканців району і, не зважаючи на обставини, вирішував найгостріші проблеми своїх територіальних громад. Доброго слова заслуговують і працівники виконавчого апарату районної ради. Саме вони організовують та забезпечують роботу органів місцевого самоврядування. Тож, насамкінець хочу побажати, нехай високий професіоналізм і компетентність, самовіддана праця й активна громадська позиція живлять грунт розбудови нашого району, прийдуть добром, підтримкою і розумінням в оселі жителів  Деражнянщини! Миру, міцного Вам здоров'я, успіхів у праці, досягнення мети і щедрої ниви на полі життя!»
   Також,  Оксана Віталіївна  нагородила почесними грамотами  обласної ради та районної ради.
   Вітали працівників органів місцевого самоврядування і голова районної державної адміністрації Перейма Анатолій Анатолійович, який відзначив кращих голів сіл,  начальник РВ УМВС Шуляренко Віктор Петрович, начальник відділу культури  національностей та релігій Коширець Світлана Леонідівна, депутат Хмельницької обласної ради  Яглінський Валерій Станіславович.
   Працівниками культури та народними аматорами  для усіх присутніх  було підготовлено  чудові мистецькі та творчі вітання.

 

                  

Категорія: Новини | Переглядів: 724 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz