ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Жовтень » 7 » День працівника освіти
16:42
День працівника освіти

   2 жовтня Берегова Оксана Віталіївна завітала на святкування з нагоди Дня працівників освіти та привітала освітян району з їх професійним святом.  Також в заході взяли участь голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович, заступник голови районної державної адміністрації Пилипчук Олег Володимирович та міський голова Киричок Володимир Андрійович.
   Голова районної ради привітала всіх працівників із святом і зазначила: «З – поміж багатьох свят у календарі  є день, коли особливим настроєм наповнюються школи і навчальні заклади, коли вшановується вчительська праця.  Це – День працівників освіти. Праця вчителя одна з найблагородніших у світі. І кожен з нас завжди несе у своєму серці світлі спогади про шкільні роки, про світлий образ того, хто, починаючи із нашого дитинства і аж до юначої зрілості, терпеливо і великодушно, крок за кроком, вів нас у чудовий світ науки.
  І сьогодні, напередодні вашого професійного свята, дозвольте мені щиро та сердечно привітати усіх вас,  присутніх у  цій залі, а в вашій особі всіх освітян  району,  з вашим професійним святом – Днем працівників освіти. Своєю щоденною працею, даруючи свої знання учням ви робите неоціненний внесок у розвиток людської особистості, суспільства, усього світу. Ви – творці майбутнього нашої держави, її інтелекту. Тож нехай Ваша мудрість, Ваш інтелект та досвід завжди будуть вшановані державою, учнями, батьками. Вчіть дітей добру, справедливості, готуйте їх до життя у суспільстві, яке швидко змінюється та вимагає високого рівня освіченості. Хай у цей передсвятковий день Ваші серця переповнює надія на процвітання української нації, паростки якої ви плекаєте своїм серцем і розумом».
   Оксана Віталіївна нагородила грамотою Деражнянської районної ради за вагомі досягнення в реалізації державної політики в галузі освіти, навчання і виховання підростаючого покоління, за багаторічну сумлінну працю, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді та нагоди Дня працівника:
Столяревську Любов Михайлівну – вчителя французької мови Деражнянського НВК «Загальноосвітня школа I-III ступенів, ліцей» імені Героя України Івана Зубкова;
Криськову Валентину Дмитрівну – вчителя зарубіжної літератури, заступника директора Деражнянського НВК «Загальноосвітня школа I-III ступенів, ліцей» імені Героя України Івана Зубкова;
Ремішевську Тамару Романівну – керівника гуртків Деражнянського районного Будинку творчості дітей та юнацтва;
Мельник Ніну Дмитрівну – бібліотекаря Маниковецької загальноосвітньої школи I-III ступенів.

Категорія: Новини | Переглядів: 563 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz