ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Листопад » 23 » День працівників сільського господарства
15:08
День працівників сільського господарства
  Щедрий на свята останній місяць осені подарував нам – День працівників сільського господарства – професійне свято усіх селян, творців народного добробуту, опори країни. Це свято увінчує напружений, сповнений клопотами хліборобський рік. Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Праця аграріїв свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.
  Цьогоріч, в районних урочистостях до Дня працівників сільського господарства взяли участь очільники виконавчої та представницької влади району, провідні аграрії, керівники та спеціалісти сільгосппідприємств, фермери, господарники, депутати Деражнянської районної ради.
   Від імені усього депутатського корпусу Деражнянської районної ради та себе особисто привітав аграріїв Деражнянщини з професійним святом голова ради Віталій Сідлецький. У своєму привітанні Віталій Михайлович зазначив: «Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі – механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва – залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, Ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій. Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!»
   За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в досягненні значних виробничих результатів та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесними грамотами та цінними подарунками нагороджено кращих працівників галузі.
  Гарного настрою усім присутнім додав святковий концерт аматорських колективів Деражнянщини та танцювальний колектив із міста Хмельницького.
Переглядів: 506 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz