ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Листопад » 19 » День працівників сільського господарства
12:11
День працівників сільського господарства
   15 листопада в приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті події з нагоди Дня працівників сільського господарства, цей день відзначають щорічно в третю неділю листопада як професійне свято працівників сільського господарства, підприємств по переробці сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготовчих і обслуговуючих підприємств та організацій агропромислового комплексу.
На святі вшанування праці сільськогосподарських працівників були присутні голова районної ради Віталій Сідлецький, голова районної державної адміністрації Андрій Зелінський, заступник міського голови Олексій Беднарський, заступник керівника апарату обласної державної адміністрації Андрій Дикий, начальник управління агропромислового розвитку у Деражнянському районі Оксана Григорчук та аграрії Деражнянщини.
  Віталій Михайлович вітаючи працівників сільського господарства, зазначив: «Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі – механізаторів, тваринників, організаторів агропромислового виробництва – залежить здоров’я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва по праву називають годувальниками. Завдяки вам живе село, розвивається сільське господарство, процвітає наша держава. Низький уклін всім Вам за хліб на столі, за самовіддану працю і вірність обраній справі. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо нашого міста та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров'ї! Хай Ваша праця заколоситься щедрою нивою успіху!»
   За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок в досягненні значних виробничих результатів та з нагоди Дня працівників сільського господарства Почесними грамотами та цінними подарунками нагороджено кращих працівників галузі.
  Гарного настрою усім присутнім додав святковий концерт аматорських колективів Деражнянщини та танцювальний колектив із міста Хмельницького.
Переглядів: 364 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz