ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2012 » Лютий » 3 » День ради в Деражнянській міській раді
13:54
День ради в Деражнянській міській раді
                                                      31 січня відбувся День ради в Деражнянській міській раді під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівної та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, депутатів міської ради, членів виконавчого комітету міської ради.
    До присутніх із вступним словом звернулася голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна, яка розповіла про плани роботи районної ради, щодо реалізації основних заходів по благоустрою міста Деражні, підтримки дитячих садків, звернула увагу та те що вже виготовлена проектно-кошторисна документація на капітальний ремонт вулиць Завалля, Стрілецького Шевченка, Промислової, Майдану Привокзального також на реконструкцію водопровідної башти, заміни насосних станцій та подальшого ремонту каналізаційної системи міста. Також відмітила що минулого року на дошкільні заклади міста Держані було виділено 672 тис. грн.. що дало змогу провести ремонти харчоблоків, покрівель тощо.
       На День ради в Деражнянській міській раді виносилася наступні питання:
   1. Про програму соціально-економічного розвитку міста на 2012 рік. Проінформував заступник міського голови Кенц Анатолій Іванович, який зупинився на основних пунктах програми та прогнозах і перспективах розвитку міста в 2012 році, зазначив що через обмеженість бюджету міста частина програм буде фінансуватися частково, також відмітив, що у цьому році передбачено обов’язково виготовити генеральний план забудови міста, без якого уже в 2013 році буде не можливе будь-яке будівництво, чи реконструкція будівель на території міста Деражні. 
  2. Про заходи боротьби з самогоноварінням на території міської ради. Проінформував Футурний Руслан Валерійович заступник начальника РВ.
   3. Про встановлення ставок єдиного податку для суб’єктів підприємництва. Проінформувала Шибко Марія Володимирівна спеціаліст міськвиконкому, економіст, яка відмітила що були розглянуті усі пропозиції щодо встановлення ставок та вибрані такі ставки 8% та 15%, які найприйнятніші для всіх. Це дасть змогу покращити наповнення бюджету міської ради за рахунок місцевих податків та зборів
   День ради в Деражнянській міській раді пройшов конструктивно, усі охочі отримали відповіді на свої питання від голови районної ради.
Переглядів: 812 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz