ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Січень » 9 » День відкритих дверей у Інклюзивно – ресурсному центрі
18:04
День відкритих дверей у Інклюзивно – ресурсному центрі
   Голова ради Віталій Сідлецький 4 січня 2019 року завітав у комунальну установу Деражнянської районної ради «Інклюзивно – ресурсний центр» на День відкритих дверей.
Директор цієї установи Лілія Іванова радушно зустрічала усіх гостей, які завітали у цей день до Центру, ознайомила з основними завданнями інклюзивно-ресурсного центру. Провела екскурс – презентацію по усім робочим зонам Центру, де фахівці проводять комплексну оцінку дітям щодо визначення особливих освітніх потреб у дітей від 2-х до 18 років, а також корекційні заняття із цими дітьми. Кожна дитина має свої індивідуальні особливості. Через певні фактори можуть виникати різні порушення розвитку дитини. У цьому випадку ми говоримо, що дитина має особливі потреби. У випадку, коли дитина навчається у закладі освіти, ми говоримо, що дитина має особливі освітні потреби. Більше 100 діток Деражнянського району із особливими освітніми потребами відвідують заняття з корекційними педагогами та спеціалістами-дефектологами.
  Головною метою створення інклюзивно-ресурсного центру є забезпечення однакових можливостей на здобуття дошкільної та середньої освіти усім дітям. Завданнями Центру також є: надання психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами, розроблення рекомендацій щодо програми навчання дітей у школах, надання консультацій та взаємодія з педагогічними працівниками дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів з питань організації інклюзивного навчання, надання консультативно-психологічної допомоги батькам.
  Для вихованців Інклюзивно – ресурсного центру була проведена розвага «Зимова казка», де дітки мали змогу взяти участь у змаганнях та конкурсах. Кульмінацією свята стало шоу бульбашок, де чарівна Фея бульбашок першим своїм рухом перетворила зал на країну чудес. Починаючи з маленьких бульбашок до величезної веселки – все зачаровувало і захоплювало дітей, а дорослі потрапили у світ дитинства. Фея продемонструвала безліч трюків із мильними бульбашками, це: гігантські бульбашки, бульбашки-змії, дітки мали змогу відчути себе космонавтами, кожному бажаючому одягалась велика, прозора бульбашка на голову, у вигляді скафандра. Усі присутні отримали неймовірні емоції радості та задоволення, а очі малечі сяяли від побаченого.
Переглядів: 408 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz