ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Грудень » 11 » Депутати Деражнянської районної ради прийняли звернення щодо суспільно – політичної ситуації, яка склалась у державі
16:02
Депутати Деражнянської районної ради прийняли звернення щодо суспільно – політичної ситуації, яка склалась у державі
Звернення депутатів Деражнянської районної ради
Хмельницької області шостого скликання до Президента України,
Кабінету Міністрів України, Верховної РадиУкраїни,жителів
Деражнянського району щодо суспільно – політичної ситуації, яка склалась у державі.

   Ми депутати Деражнянської районної ради шостого скликання висловлюємо свою крайню стурбованість ходом суспільно - політичних процесів та ситуацією, яка склалась на протязі останніх 10 днів в Україні.
    Ми категорично засуджуємо насильницькі дії проти мирних зібрань громадян та подальшу ескалацію конфлікту, конфронтації та провокації, що можуть призвести до розколу країни.
    Підтримуємо прагнення українського народу до тісної співпраці з Європейським Союзом, підписання у найближчий період з цим об’єднанням держав угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі, з урахуванням сторонами національних інтересів України, які полягають у задіяні всіх запобіжних і компенсаційних механізмів для мінімізації можливих втрат української економіки.
    З метою збереження миру та спокою у нашому суспільстві, дотримання в Україні принципів демократії, звертаємось:
    1. До Президента України В.Ф.Януковича: 
- вжити всіх заходів щодо унеможливлення застосування сили проти мирних зібрань громадян; взяти на особистий контроль та забезпечити об’єктивне проведення розслідування та притягнення до відповідальності організаторів та безпосередніх виконавців насильницьких дій до мирних зібрань громадян, вандалізму по відношенню до пам’ятника В.І.Леніна як історичної та архітектурної пам’ятки та до інших пам’яток історії та архітектури;
- не допустити введення надзвичайного стану;
- ініціювати негайне проведення переговорів між сторонами протистояння та знаходження шляхів мирного урегулювання конфлікту; 
- дати принципову оцінку діям Уряду щодо несвоєчасної постановки на державному та міжнародному рівнях проблемних питань, що призвело до призупинення євроінтеграційного процесу.
- просимо на законодавчому рівні встановити заробітну плату народному депутату України не більше 8 тисяч гривень на місяць.
   2. До Кабінету Міністрів України – невідкладно утворити компетентні та повноважні робочі групи, направити їх для введення переговорів з Євросоюзом щодо забезпечення належних умов для підписання вище зазначеної угоди.
  3. До Верховної Ради України – у найкоротший термін опрацювати та винести на розгляд Народних депутатів України необхідні зміни до законодавчих актів, які регулюють діяльність правоохороннихорганів, щодо унеможливлення у майбутньому застосування насилля до мирних зібрань громадян.
  4. До установ, підприємств та організацій, територіальних підрозділів правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування, районних осередків політичних партій та жителів Деражнянського району – забезпечити: громадський порядок, недопущення силового протистояння; стабільну життєдіяльність територіальних громад, роботу державних установ та підприємств, що її забезпечують; зберігати виваженість, не піддаватись на провокації.
  Деражнянщина завжди була, є і повинна залишатись краєм стабільності, виваженості та без конфронтації.

Прийнято на 20 позачерговій сесії
Деражнянської районної ради
10 грудня 2013 року
Категорія: Новини | Переглядів: 719 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz