ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Лютий » 5 » Депутати районної ради прийняли районний бюджет на 2014 рік
10:42
Депутати районної ради прийняли районний бюджет на 2014 рік
   3 лютого 2014 року відбулося пленарне засідання 23 сесія районної ради під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та за участі заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голови районної державної адміністрації Плюти Вадима Олександровича. Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.
   На розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:
   1. Про районний бюджет на 2014 рік. Інформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації. Це питання було ключовим на цій сесії, адже прийняття основного фінансового документа району дасть змого на стабільне функціонування усіх закладів соціальної сфери, реалізації ключових районних програм тощо. 
   2. Про встановлення плати до загального фонду районного бюджету. Проінформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації.
  3. Про затвердження чисельності, структури та кошторису видатків на утримання районної ради та її виконавчого апарату.
 4. Про призначення директора спеціалізованого лісогосподарського комунального підприємства «Флора».
  5. Про внесення змін до Статуту спеціалізованого лісогосподарського комунального підприємства «Флора».
  6. Про Програму приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району на 2014 рік.
   7. Про закріплення трактора У – 2 «Універсал» за відділом культури, національностей та релігій районної державної адміністрації.
  8. Про відчуження нежитлової будівлі за адресою м. Деражня , вул. Заводська 5/1 (сировинної лабораторії), яка є спільною власністю територіальних громад району. По даних питаннях інформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради.
  9. Про виконання Комплексної програми запобігання та зменшення впливу надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Деражнянському районі на 2011-2013 роки, затвердженої рішенням 4 сесії районної ради від 30.12.2010 року № 15-4/2010 .
 10. Цільова програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру у Деражнянському районі на 2014-2018 роки. Інформував: Гаврилюк Олександр Васильович – головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту населення, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації
 11. Про затвердження в новій редакції статутів Новосілецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кальнянської, Загінецької, Явтухської ЗОШ І - ІІ ступенів. Інформувала: Сінькевич Жанна Миколаївна – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації. Дане питання стосувалося створення навчальних комплексів школа-сад. Так створення таких комплексів дасть змогу зберегти школу від закриття у зв’язку із зменшенням контингенту учнів та ефективно використати приміщення шкіл.
 12. Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації на списання холодильника «Норд».
 13. Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації на списання тракторного причіпа.
 14. Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту Деражнянської районної державної адміністрації на списання електролічильника. Ці питання стосувалися списання основних засобів які морально і фізично зношення і не можуть бути використання відділом освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації в подальшій експлуатації. По даних питаннях інформувала: Сінькевич Жанна Миколаївна – начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.
  15. Про надання згоди Деражнянській центральній районній лікарні на передачу матеріальних цінностей Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги
  16. Про надання згоди Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги на передачу з Мазницької та Вовковинецької АЗПСМ на баланс Деражнянської центральної районної лікарні обладнання.
  17. Про передачу з спільної власності територіальних громад Деражнянського району у власність територіальних громад Хмельницької області частини приміщення Мазниківської АЗПСМ
  18. Про надання згоди Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги на списання флюорографа Мазницької АЗПСМ.
  19. Про створення амбулаторій загальної практики сімейної медицини на базі приписної дільниці Деражнянської АЗПСМ та ФАП села Радівці. По даному комплексу питань інформував :Затворніцький Михайло Григорович – головний лікар Деражнянського районного центру первинної медико – санітарної допомоги, які стосувалися як списання основних засобів, передачу основних засобів на баланс центральної районної лікарні.
 20. Про надання згоди Деражнянській центральній районній лікарні на пролонгування договору оренди з
 Товариством з обмеженою відповідальністю Хмельницького обласного виробничого підприємства «Медтехніка.

 21. Про надання згоди Деражнянській центральній районній лікарні на передачу автомобіля Деражнянському районному центру первинної медико – санітарної допомоги . По даних двох питаннях інформував: Онуфрійчук Володимир Іванович - головний лікар Деражнянської центральної районної лікарні.
  22. Звіт про виконання плану роботи районної ради за ІІ півріччя 2013 року та про план роботи районної ради на І півріччя 2014 року. З даним питанням ознайомив присутніх Веселовський О.І. – заступник голови районної ради.
   Пленарне засідання сесії районної ради пройшло результативно по відповідних питання вдалося прийняти рішення і головне затвердити бюджет на 2014 рік.
Категорія: Новини | Переглядів: 795 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz