ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Січень » 29 » Депутати районної ради прийняли районний бюджет на 2015 рік
11:54
Депутати районної ради прийняли районний бюджет на 2015 рік

    28 січня 2015 року відбулося пленарне засідання тридцять першої позачергової сесії  районної ради під головуванням голови районної ради Берегової Оксани Віталіївни та за участі  заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича, голови районної державної адміністрації Перейми Анатолія Анатолійовича . Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області, сільські, селищні, міський голови.

На розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:

  1. Про районний  бюджет на 2015 рік. Інформувала: Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації. За результатами розгляду даного питання депутати схвалили районний бюджет на поточний рік.
  2. Про Програму розвитку малого і середнього підприємництва  Деражнянського району на 2015 – 2016 роки. Інформувала : Намєснікова Анжеліка Олександрівна - начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інфраструктури та туризму  Деражнянської районної державної адміністрації. Дана програма  визначає комплекс заходів, спрямованих на створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва в районі, об’єднання інтересів місцевої влади та бізнесу щодо реалізації суспільно важливих проектів.
  3. Про внесення змін до районної програми розвитку освіти Деражнянського району Хмельницької області на 2012 - 2015 роки.
  4. Про надання згоди відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на списання господарської будівлі.
  5. Про  встановлення плати  для батьків за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах та навчально – виховних комплексах «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» на 2015 рік
  6. Про встановлення на 2015 рік грошової вартості одноразового безкоштовного харчування учнів 1- 4 класів, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім»ям».
  7. Про надання згоди відділу  освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації на передачу в оренду Мазниківській сільській раді  товаро – матеріальних цінностей (майновим комплексом). З даних питань інформував : Паднєвич Володимир Юрійович – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації.
  8. Про Програму соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2015 - 2016 роки. Інформувала : Кравченко Тетяна Йосипівна – начальник управління соціального захисту населення районної державної адміністрації, яка зазначила, що дана програма - це комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні з метою фінансової, соціальної, психологічної підтримки учасників АТО та членів їх сімей, сприяння вирішенню їх соціально - побутових проблем, вшанування пам'яті героїв (у разі загибелі).  Програма на даний час має найважливіше значення та потребує залучення фінансових ресурсів місцевих бюджетів.
  9. Про надання згоди Деражнянській центральній районній лікарні на розірвання договору оренди нежилого приміщення з приватним підприємцем Шулятьєвою Оксаною Вікторівною. Інформував : Онуфрійчук Володимир Іванович – головний лікар ЦРЛ.
  10. Про перейменування Новосільської сільської ради Деражнянського району Хмельницької області в Новосілецьку  сільську раду Деражнянського району  Хмельницької області.
  11. Про перейменування Майдан - Чернелевецької  сільської ради Деражнянського району Хмельницької області в Майдан - Чернелівецьку сільську раду Деражнянського району Хмельницької області. Депутати прийняли рішення перйменувати дані сільські ради, щоб не виникало розбіжностей при виготовленні документації  громадянами  по даних сільський радах.
  12. Про надання згоди СЛКП «Флора» на списання простроченої дебіторської заборгованості. По даному питання інформував  заступник голови районної ради Веселовський О.І., який зазначив,що   по окремих контрагентах неможливо стягнути дану заборгованість оскільки вони пройшли процес ліквідації і фактично вже не існують. Тому, депутати прийняли рішення списати  прострочену заборгованість.
  13. Про погодження надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення та зміни меж населеного пункту села Нижнє Деражнянського району Хмельницької області.
  14. Про передачу автомобіля  для потреб учасників АТО.  По даних питаннях депутати надали відповідні погодження.
  15. Звіт про виконання плану роботи районної ради за ІІ півріччя 2014 року і план роботи районної ради на І півріччя 2015 рокую. По даному питання інформував  заступник голови районної ради Веселовський О.І., який зазначив про основні напрямки роботи та результати цієї роботи в  ІІ півріччя 2014 року та довів до відома присутніх план роботи районної ради на 2015 рік.
  16. Про звернення депутатів районної ради до депутатів Верховної Ради України до депутата Верховної ради України Бондара В.В., щодо визнання статусу учасників бойових дій громадянам України які добровільно приймають участь в бойових діях в зоні АТО. Інформувала : Берегова Оксана Віталіївна – голова районної ради, яка ще раз  підтвердила важливість визнання статусу учасників бойових дій громадянам України, які добровільно приймають участь в бойових діях в зоні АТО. Депутати, також схвалили дане звернення.
  17. Різне. Про реорганізацію Вовковинецького терапевтичного відділення № 2. Інформує : Онуфрійчук Володимир Іванович – головний лікар ЦРЛ.

Отже, пленарне засідання сесії районної ради пройшло конструктивно, депутатам вдалося розглянути усі важливі питання та прийняти по них відповідні рішення.

Категорія: Новини | Переглядів: 833 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz