ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Грудень » 8 » Депутати районної ради внесли зміни до районного бюджету
12:04
Депутати районної ради внесли зміни до районного бюджету

   4 грудня 2014 року відбулося пленарне засідання 30 позачергової сесії  районної ради під головуванням заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича . Крім цього на сесію були запрошені: Депутати обласної ради від району, заступники голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, прокурор Деражнянського району, начальник райвідділу УМВС в Хмельницькій області.

На розгляд депутатів районної ради виносили наступні питання:

  1. Про внесення змін до районного бюджету на 2014 рік. Інформувала : Петрів Валентина Петрівна – начальник управління фінансів районної державної адміністрації, яка ознайомила усіх присутніх із основними змінами до районного бюджету та зазначила що субвенції наданої з обласного бюджету вистачить для закриття заробітної плати до кінця року по всіх бюджетних установах .
  2. Про внесення змін до рішення районної ради  від 21 жовтня 2014 року № 9 - 29/204 «Про надання згоди Деражнянській  центральній районній лікарні на реконструкцію системи опалення». Інформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який зазначив що у зв’язку з підняттям цін для освоєння обласної субвенції на реконструкції системи опалення цього року буде побудована тільки котельня,  а в наступному році вона буде підключатися до мережі тому необхідно внесення змін до вищезазначеного рішення.
  3. Про відміну рішення  районної ради від 20 березня 2014 року №13-26/2014 «Про реорганізацію Мазниківської ЗОШ І-ІІ ступенів у Мазниківський навчально – виховний комплекс «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Деражнянської районної ради Хмельницької області».Інформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради. Депутати відмінили дане рішення.
  4. Про перейменування Нижненської сільської ради в Нижнянську сільську раду Деражнянського району Хмельницької області. Інформував : Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який зазначив що це необхідно для того щоб не виникало суперечностей при виготовленні  різної документації по землі (державних актів, тощо).
  5. Про надання згоди Комунальному закладу Деражнянському центру дозвілля та кіно на передачу в оренду частини нежитлових приміщень.
  6. Про надання згоди Деражнянському районному Будинку культури на передачу в оренду частини нежитлового приміщення  Бузі Марії Антонівні. По даних питаннях інформував: Веселовський Олег Ігорович – заступник голови районної ради, який повідомив усіх присутніх, що по оренді даних приміщень відбулося засідання конкурсної комісії по оренді згідно з якої було виявлено переможців на право оренди даних приміщень і тому тепер необхідна згода депутатів.
  7. Про закріплення на праві оперативного управління за районним історичним музеєм частини нежитлового приміщення  лекційного залу Деражнянського районного Будинку культури.  Інформував : Кохановський Олександр Борисович – директор районного історичного музею, який повідомив що дана частина приміщення необхідна музею для оформлення виставкового залу де б можна було демонструвати пересувні історичні експозиції.
  8. Про  затвердження зон санітарної охорони водозабору ПрАТ «Деражнянський молочний завод» на ділянці «Деражня» родовища питних підземних вод. Інформує : Яглінський  Ігор   Станіславович –  в.о. голови правління ПрАТ «Деражнянський молочний завод».

   Отже, пленарне засідання сесії районної ради пройшло конструктивно, депутати вдалося розглянути усі важливі питання та прийняти по них відповідні рішення

 

.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 665 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz