ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Вересень » 12 » Деражнянській ДЮСШ – 30 років
21:15
Деражнянській ДЮСШ – 30 років
   Цьогоріч на Деражнянщині відзначали подвійне свято – День фізичної культури і спорту та 30-річчя відкриття Деражнянської дитячо-юнацької спортивної школи. Так, 8 вересня, на спортивному майданчику біля Деражнянської ЗОШ №2 зібралися найспортивніші жителі району, тобто ті, хто приймає активну участь у спортивному житті, не пропускає змагання та досягнули певних перемог в своїй улюбленій справі – це учні та випускники ДЮСШ, тренери-викладачі, спортсмени Деражнянщини, ну і звичайно ж ветерани спорту. Окремі вітання приймали в цей день тренера ДЮСШ та їх вихованці.
   Поздоровити зі святом усіх любителів спорту та професіоналів прийшли голова Деражнянської районної ради Віталій Сідлецький, керуючий апаратом райдержадміністрації Людмила Давидович, заступник міського голови Андрій Івахов, завідувач сектору молоді та спорту Володимир Падневич, меценати, гості, запрошені.
Розпочалося свято з святкової ходи юних спортсменів та тренерів-викладачів ДЮСШ, також вчителів фізкультури та їх вихованців. Протягом урочистостей маленькі іменинники демонстрували присутнім показові виступи із таких видів спорту, як футбол, дзюдо та волейбол.
   Від імені депутатського корпусу районної ради спортсменів вітав голова ради Віталій Сідлецький: «Щиро вітаю вас з професійним святом – святом сильних, мужніх, вольових людей та з 30-річчям створення дитячо-юнацької спортивної школи! Саме фізкультура і спорт є для людини джерелом здоров’я, чудового настрою й оптимізму. Радує, що в районі зростає популярність масової фізичної культури, примножуються багаті спортивні традиції. Спортсмени Деражнянщини гідно представляють наш район, область, нашу Україну на спортивних аренах. Це наша гордість, слава й імідж Деражнянщини».
    Почесні грамоти Деражнянської районної ради голова вручив кращим тренерам-викладачам ДЮСШ.
   Деражнянській спортивній школі, директор якої Біляк Олег Михайлович, є чим пишатися: за плечима – високі досягнення, попереду – нові перемоги. За роки діяльності у школі змінювалися керівники, тренери, учні. Єдине, що лишалося незмінним, – головна мета діяльності ДЮСШ. Спортивна підготовка дітей, підлітків та молоді, гармонійний розвиток особистості, зміцнення здоров’я вихованців, розвиток їхніх здібностей – усе це вкладено в основу роботи спортивного закладу. З кожним роком школа має все кращі результати. Вихованці ДЮСШ беруть участь у чемпіонатах України та показують хороші результати. Так і цього року, саме сьогодні, в ювілейний День народження ДЮСШ та в День фізичної культури і спорту команда з нашого міста взяла участь у кубку Києва ім. Ю.Затворніцкого по пляжному волейболу. Наша команда Чорна Ірина та Мельник Ольга в категорії до 16 років серед 45 команд посіла перше місце. Кубки Києва прибули до Деражні. Слід відмітити, що у змаганнях по пляжному волейболу в Києві взяли участь 11 команд із Деражні.
   

 

Категорія: Новини | Переглядів: 529 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz