ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Лютий » 29 » Дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок» відсвяткував свій 30-річний ювілей
15:28
Дошкільний навчальний заклад «Дзвіночок» відсвяткував свій 30-річний ювілей

   25 лютого дошкільний навчальний заклад №1 «Дзвіночок» святкував своє 30-річчя від дня заснування. Це було незвичайне свято дитинства і юності. День народження ніколи не старіючого дитячого садка, куди сходяться доріжки від багатьох домівок протягом 30 років. Щоранку, мов крихітні гомінливі струмочки, зливаючись в один бурхливий потік, прямують сюди діти. І так уже 30 років.
   На славний ювілей завітало багато гостей, в тому числі: голова районної ради Віталій Сідлецький, керуючий апаратом районної державної адміністрації Людмила Давидович, методист відділу освіти райдержадміністрації по дошкільнятах Ольга Тимофієва, методист відділу освіти райдержадміністрації Лариса Звірок, вихованці та батьки.
    Віталій Михайлович привітав колектив, діток, батьків із прекрасною датою та побажав «берегиням дитячих сердець» добра і родинного затишку, а дошкільному закладу високих результатів у навчанні та вихованні маленьких українців, зауваживши,  що дитячий садочок живе завдяки людям, сповненим високого почуття відповідальності.  Звичайно ж, не обійшлося без нагород. Голова ради нагородив Почесною грамотою Деражнянської районної ради колектив ДНЗ №1 «Дзвіночок» за невтомну працю, терпіння, любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному садочку. Також, Віталій Михайлович разом із Людмилою Давидович вручили цінний подарунок.
    Відкрився дитячий садок в далекому 1986 році, у містечку «цукровиків», де працював один із найпотужніших гігантів колишнього Радянського Союзу – цукровий завод. В той час на заводі працювало багато молодих сімей, тому 14 груп, що функціонували в садочку були переповнені.
   На сьогоднішній день у дошкільному навчальному закладі працює 6 груп, в яких виховується 144 дитини. В садочку працюють висококваліфіковані спеціалісти: вихователі, музичний керівник, інструктор з фізкультури, медичний працівник, помічники вихователів та інший технічний персонал.
   Педагоги «Дзвіночка» – творчі, закохані у свою професію люди. Право йти в ногу з часом налаштовує їх на постійний пошук нового, впровадження прогресивних новітніх технологій.
Концерт, приурочений даті, колектив «Дзвіночка» підготував з притаманною йому творчою винахідливістю та пройшов у виконанні старшої та середньої груп вихованців, які чарували гостей своєю дитячою безпосередністю. Особливі і теплі слова подяки за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей, ветеранам праці та колективу висловила завідувач ДНЗ №1 Янковська Тамара Антонівна. Тамара Антонівна нагородила 8 працівників Грамотами дошкільного навчального закладу за те, що вони з першого Дня заснування і по даний час працюють в рідних стінах.
    На адресу «винуватців» свята весь вечір лунали теплі слова побажання нових звершень, вдячності за належне виховання молодого покоління.
    Гості мали змогу оглянути естетично оформлені групові кімнати, в яких створені розвивальні осередки, де дошкільнята отримують перші знання, вчаться міркувати і успішно готуються до майбутнього дорослого життя.

   Дитячий садок – це країна дитинства,  де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

      Вони до діточок  приходять не на службу,
                  На добру зустріч з нашим майбуттям.
                  Вони несуть щодня любов і дружбу
                  І просто віддають своє життя!

                         

Категорія: Новини | Переглядів: 678 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz