ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Грудень » 14 » Голова районної ради ознайомився з проблемами закладів кумунальної власності
09:24
Голова районної ради ознайомився з проблемами закладів кумунальної власності

   10 грудня голова районної ради ознайомився з діяльністю та проблемами закладів культури спільної власності сіл, селищ, міста Деражнянського району.
   Першим Віталій Михайлович оглянув комунальний заклад «Деражнянського центру дозвілля та кіно». Директор закладу Беднарська Тетяна Василівна показала тренажерний зал, що знаходиться на другому поверсі приміщення. Голова ради був приємно вражений кількістю тренажерів, а особливо наявністю дошки Євмінова на якій можна займатися відновленням та профілактикою захворювань хребта. Хочеться відмітити, що у тренажерному залі доступні ціни на абонементи та погодинне відвідування. На першому поверсі приміщення розташований 3D кінотеатр, розрахований на 15 осіб із сучасним обладнанням, де щотижня транслюються мультики та кіно у форматі 3D. У форматі 2D можна ознайомитись з фільмами української кінокласики. Також, у форматі 2D щороку транслюються фільми та мультфільми безкоштовно, приурочені до державних та знаменних дат України. На даний момент основною проблемою закладу є потреба у поточному ремонті фасаду приміщення та сходів.   
   Наступним об’єктом ознайомлення стала Дитяча школа мистецтв. У цьому році   школа мистецтв перейшла на електричне опалення. Директор школи Ломако Юрій Петрович продемонстрував новопридбані котли та зазначив, що великою проблемою сьогодні є тріщина, яка проходить через усе приміщення – з третього до першого поверху школи.  
   Заключним об’єктом огляду став Деражнянський будинок культури, в якому в даний час проводяться ремонтні роботи: у залі на першому поверсі,  на другому поверсі, де буде знаходитись дитяча бібліотека та в районному історичному музеї.
   Віталій Сідлецький занотував проблеми та пропозиції керівників даних закладів, щоб в подальшому допомогти у їх вирішенні.

Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz