ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Листопад » 28 » Голова районної ради привітала з 20 річницею Всеукраїнського референдуму
17:04
Голова районної ради привітала з 20 річницею Всеукраїнського референдуму
                                                        1 грудня цього року виповнюється 20 річниця з дня проведення Всеукраїнського референдуму, на якому народ України підтримав Акт проголошення незалежності України і тим проголосував за утвердження України як суверенної і незалежної, демократичної, соціальної, правової держави.
     У референдумі взяли участь 31 млн. 891 тис. громадян, або 84,18% населення України. З них 28 млн. 804 тис. українців (90,32%) проголосували «ЗА». Акт проголошення незалежності України підтримали в усіх 27 адміністративних регіонах України: 24 області, 1 автономна республіка, та 2 міста зі спеціальним статусом
     26 листопада у місті Деражня відбувся мітинг приурочений до 20 річниці всеукраїнського референдуму за участі керівництва району: голови районної ради Стрілецької Л.В., голови райдержадміністрації Шагаки В.О., заступника голови районної ради Веселовського О.І., першого заступника голови райдержадміністрації Буги Р.Г., працівників трудових колективів міста, громадськості.
    Усіх присутніх привітала голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна: «Дозвольте мені від імені районної ради, районної державної адміністрації привітати Вас з черговою 20 річницею з дня проведення всеукраїнського референдуму. 1 грудня 1991 року в Україні відбувся Всеукраїнський референдум про незалежність України, на якому волевиявленням народу було підтверджено Акт про державну незалежність України. Тому, 1 грудня має повне право утвердитися як свято єдності    Українського народу та легітимізації національної державності. 
        Вікова мрія українського народу про незалежність знайшла політичне оформлення. 
     Молода держава стала будувати відносини з іншими державами на основі взаємної поваги суверенітету, незалежності і територіальної цілісності, невтручання в їхні внутрішні справи, розвитку всебічних політичних, економічних і культурних зв'язків.
    20 років незалежності стали випробовуванням для нас українців на зрілість, мудрість та стійкість життєвих принципів. Нині ми усвідомлюємо, що створення держави - її сьогодення і майбутнього – наш спільний обов’язок. Переконані, що відданість своїй справі, високий професіоналізм, відчуття патріотизму стануть надійною запорукою створення Української держави європейського зразка. 
     Кожен з нас, своєю плідною працею примножуючи здобутки Деражнянщини, робить власний внесок у справу розбудови всієї України. 
   Нехай день 1 грудня стане ще однією нагодою для консолідації всіх нас навколо ідеї державності та соборності, яка, без сумніву, допоможе нам вибудувати міцний та заможний український дім. 
   Гуртуймося, будьмо патріотами, й це зробить нас сильнішими та духовно багатшими.
   Міцного здоров’я Вам, щастя, талану та впевненості».



Категорія: Новини | Переглядів: 710 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz