ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Голова районної ради взяла участь у засіданні виборної конференції районної ради організації ветеранів
16:48
Голова районної ради взяла участь у засіданні виборної конференції районної ради організації ветеранів

   7 жовтня 2015 року голова районної ради Берегова Оксана Віталіївна взяла участь  у засіданні виборної конференції районної ради організації ветеранів України, також на засідання були запрошені голова районної державної адміністрації Веселовський Олег Ігорович, голови первинних організацій ветеранів району, голови сільських, селищних рад, директори шкіл.
   На засіданні голова районної ради ветеранів Деражнянського району Слободян Анатолій Іванович прозвітував про свою роботу.
   Після розгляду усіх питань порядку денного засідання районної ради організації ветеранів до учасників заходу звернулася Оксана Віталіївна: «Районна рада працює в напрямку відстоювання інтересів жителів Деражнянщини та органів місцевого самоврядування перед вищими органами державної влади.
   В полі зору районної ради, її депутатів завжди було, є і буде піклування про ветеранів, учасників бойових дій, інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників війни, ветеранів праці, дітей війни, учасників АТО та їх сімей. Важко переоцінити ваші здобутки, шановні ветерани, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелось вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру і любов, які ви пронесли через усе своє життя.
   Вам ми завдячуємо українською державністю, яку сьогодні відстоює на сході нашої країни наше молоде покоління, ваші діти та онуки, адже їм є на кого рівнятися.
Ваше життя варте наслідування сьогоднішніми і прийдешніми поколіннями. Піклування про всіх  ветеранів є святим обов’язком кожної влади, зокрема і районної ради. Тому, ми робили і робитимемо усе можливе, аби ваша старість не була захмареною, аби радість приходила у ваші домівки не лише в свята, а по можливості щодня.
  Саме з цього приводу на сесіях районної ради по питаннях соціального захисту найменш захищених верств населення затверджено ряд програм. Це Комплексна Програма «Піклування», Районна соціальна програма подолання та запобігання бідності та ряд інших. По необхідності під Програми виділяються кошти.
   Миру вам, оптимізму і благополуччя, добробуту вашим сім’ям, вашим родинам ! Впевненості у завтрашньому дні та наснаги у подальшій розбудові демократичної та заможної держави ім’я якій -  Україна.».
   Оксана Віталіївна нагородила відзнакою районної ради «За заслуги перед Деражнянщиною» за вагомий вклад в соціально – економічний розвиток Деражнянського району, активну громадську позицію, особистий внесок в зміцнення ветеранських рядів та соціальний захист ветеранів – Слободяна Анатолія Івановича голову районної ради ветеранів Деражнянського району. Також почесними грамотами районної ради за багаторічну сумлінну, самовіддану працю, активну громадську позицію та з нагоди засідання виборної конференції ветеранів району:
   Пишну Світлану Михайлівну – члена ревізійної комісії районної ради ветеранів;
   Максютова Олега Олександровича – голову первинної ветеранської організації смт. Вовковинці;
   Біляк Катерину Іполітівну – секретаря міської ветеранської організації;
   Меренюка Віталія Леонтійовича – голову первинної ветеранської організації с. Радівці. 

Категорія: Новини | Переглядів: 539 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz