ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Лютий » 5 » Голова районної ради зустрілася із представниками територіальної громади с. Волоське
18:33
Голова районної ради зустрілася із представниками територіальної громади с. Волоське
    5 лютого 2014 року на усні звернення жителів Волоськівської сільської ради, щодо розчищення доріг від снігу до даної сілської ради  виїхала голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна.
   Під час робочої поїздки Людмила Володимирівна зустрілася з представниками територіальної громади с. Волоське: головою села, депутатами виконкому, депутатами районної ради від даної сільської ради. Так, на зустрічі було обговорено важливі питання розвитку територіальної громади: було піднято питання, щодо повного забезпечення школою водою, оскільки на даний час води в криниці біля школи не вистачає, по даній проблемі в результаті обговорення запропоновано основні шляхи вирішення даної проблеми.
  Депутатом районної ради Мовчаном Віктором Аркадійовичем було озвучено таку проблему, як перехід до дворазового харчування дітей місцевої школи, оскільки багато дітей початкових класів довозиться шкільним автобусом в один час і діти саме початкових класів змушені займатися гуртковою роботою, аж поки в учнів старших класів не закінчаться уроки. Тому, вкрай необхідним є введення хоча б для них дворазового харчування. Ще одним проблемним питанням є відсутність у місцевій школі спортивного і актового залів, що також негативно впливає на навчальний процес.
   Людмила Володимирівна вислухала дані питання, по окремих надала консультації, ще по деяким питанням такі, як дворазове харчування, питанням із забезпеченням школи в повних обсягах водою, пообіцяла їх детально вивчити та всіляко посприяти у їхньому вирішенні. 
 Також, голова районної ради детально ознайомила усіх присутніх з особливостями фінансування та функціонування, такого типу навчальних закладів як школа-сад, оскільки у с. Волоське цього року школа та дошкільний навчальний заклад переходять на саме такий тип функціонування даних начальних закладів.
  Отже , зустріч з представниками територіальної громади села Волоське пройшла в жвавому обговоренні на всі питання учасники заходу отримала відповіді.
Категорія: Новини | Переглядів: 663 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz