ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Листопад » 4 » Керівництвом районної ради було проведно виїзний прийом громадян
16:26
Керівництвом районної ради було проведно виїзний прийом громадян
                                                                   Голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна з виїзним прийомом громадян завітала в Галузинецьку сільську ради де надавала всім охочим необхідні консультації по земельним питанням, питанням пенсійної реформи та розглядала звернення жителів територіальної громади.
        Також, Людмила Володимирівна відвідала Галузинецьку ЗОШ I-II ступенів де перевірила готовність школи до зимового періоду, стан харчового блоку забезпеченість овочами на зимовий період столової школи. Як відмітила Людмила Володимирівна школа перебуває в хорошому стані, в класах тепло і чисто і діти навчаються в хороших умовах.
       Відвідала голова районної ради і сільський будинок культури, який потребує капітального ремонту.
      Заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович і начальник загального відділу Охоцький Володимир Казимірович з виїзним прийомом громадян завітали в Богдановецьку і Лозівську сільську ради де розглядали звернення громадян по різних питаннях, але найболючішими і найчастішими зверненнями громадян були звернення по земельних питаннях, але це не дивно оскільки з наступного року починає працювати ринок землі. Також були розглянуті звернення громадян по питаннях надання матеріальної допомоги, про надання допомоги на лікування тощо.
       В цілому проведення виїзного прийому керівництвом районної ради можна вважати успішним, адже було розглянута та взята на контроль велика кількість звернень громадян, розгляд яких дасть можливість покращити життя відповідних територіальних громад.
Переглядів: 720 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz