ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Червень » 2 » Кольорове дитинство
14:59
Кольорове дитинство

   1 червня 2016 року під відкритим небом коло приміщення Будинку культури відбулося театралізоване видовище для дітей та юнацтва Деражнянського району з нагоди святкування Міжнародного дня захисту дітей.
  В даних заходах з відзначення дитячого свята взяли участь голова районної ради Віталій Сідлецький, голова районної державної адміністрації Олег Веселовський, депутат районної ради Юрій Яковлєв та маленькі жителі нашого міста.
  Віталій Михайлович привітав усіх із святом: «Від усього серця вітаю вас з теплим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей. Дуже хочеться, щоб ви – наші діти, діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими, адже  дитинство – це чудова пора сподівань та здійснення мрій. Вітаючи зі святом, зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул. Але не забувайте, що ви – майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.
  Водночас це свято і дорослих – усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ. Усміхнені личка, палаючі захватом очі, довірливі обійми маленьких рук – це те, задля чого ми живемо. Робити усе можливе, аби життя дітей було щасливим і безхмарним – всебічно підтримувати обдарованих, заохочувати здібних, розвивати особистість – святий обов'язок кожного з нас.
  Бажаю вам, дорогі діти, вашим батькам, дідусям та бабусям міцного здоров'я, щастя, добра та сімейного затишку!»
  Юні артисти на імпровізованій сцені дарували присутнім музичні та хореографічні композиції. Після концерту пройшов конкурс «Малюнок на асфальті». За який діти отримували солодкі призи.

                         

Категорія: Новини | Переглядів: 517 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz