ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Вересень » 6 » Круглий стіл голови районної ради та голів сіл
16:26
Круглий стіл голови районної ради та голів сіл
                                                              6 вересня відбулася нарада  голів сіл під головуванням голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни,заступника голови районної ради Окшимовського Володимира Анатолійовича та керуючого справами виконавчого апарату районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
      На нараду були винесені наступні питання: виконання районного бюджету за 8 місяців 2011 року; заготівля овочів для центральної районної лікарні, підготовка фельдшерсько-акушерський пунктів до опалювального сезону; благоустрій в сільських радах; розгляд нового Закону України «Про запобігання та протидію корупції».
       Звіт про виконання районного бюджету за 8 місяців 2011 року озвучив начальник фінансового управління районної адміністрації Петрів Валентина Петрівна. Вона зазначила, що на даний момент виконано 96% районного бюджету, за 8 місяців 2011 року всі сільські ради крім Клопотовецької виконали план по доходах, також залишилося достатньо багато вільних залишків коштів на рахунках сільських рад – це 548 тис.грн., зокрема в Новосілецькій сільській раді – 60 тис.грн, Кальнянській сільській раді – 57 тис.грн, Загінецькій сільській раді - 44 тис.грн. 
     Виходячи з даної ситуації всім сільським радам необхідно зробити аналіз по вільних залишках, розробити детальні звіти по використанню субвенцій, зробити розрахунки в потребах коштів на 2012 рік.  
     По питанню заготівля овочів для центральної районної лікарні та підготовки фельдшерсько-акушерський пунктів до опалювального сезону прозвітував головний лікар району Онуфрійчук В.І., який зазначив, що ряд ФП, ще не забезпеченні дровами та вугіллям перед опалювальним сезоном.
       Стрілецька Людмила Володимирівна зазначила, що районною радою буде надаватися допомога при підготовці шкіл та дитячих садків до опалювального сезону, також згідно графіка цього місяця головою районної ради та її заступниками будуть здійснюватися виїздні перевірки в територіальні громади на обєкти (школи, дитячі садки, клуби тощо), ознайомлення з благоустроєм громад.
     Консультації головам сіл, щодо нового Закону України «Про запобігання та протидію корупції» надав Олег Ігорович, він зупинився на основних положеннях закону, звернув увагу на субєктів на яких поширюється даний закон, відповідальність за порушення норм закону.
       Круглий стіл голів сільських рад пройшов ефективно, адже голови сіл отримали необхідну інформацію, що потрібна в їхні діяльності, отримали конкретні завдання, які необхідно їм реалізувати найближчим часом для покращення життя територіальної громади. 
Категорія: Новини | Переглядів: 790 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz