ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Травень » 19 » Регіональний розвиток інфраструктури!
11:26
Регіональний розвиток інфраструктури!
Результатом діяльності районної влади є розвиток комунальної інфраструктури, закладів дошкільної та загальної освіти, охорони здоров’я, які після світової економічної кризи, яка не оминула Україну та наш район, потребують вкрай капітальних інвестицій на відновлення та їх поліпшення.
Тому, голова Деражнянської райдержадміністрації Володимир Шагака вірить, що його переконання у поставлених перед собою завданнях з соціально - економічного розвитку нашого району не стануть помилковими, так як мальовнича Деражнянщина має яскраве майбутнє.
Відверто кажучи, на Деражнянщині не так все гаразд, як здається на перший погляд, давньою проблемою є водопостачання нашого міста. Однак, на вирішення зазначеного болючого питання в цьому році, за сприяння голови Деражнянської райдержадміністрації, наше місто отримає на реконструкцію системи централізованого водопостачання з доочищенням питної води кошти з державного бюджету в сумі понад 885,0 тис. гривень.
Вже сьогодні, за сприянням депутата Верховної Ради України Василя Демчишена нашому районну виділено кошти в сумі 1600,60 тис. гривень на придбання квартир в новозбудованому будинку, який розташований в містечку цукровиків, для відселення мешканців, які проживають в житлових будинках міста по вул. Миру, 29 і 53 та провулку Вокзальний, 3 і 5.
В осторонь уваги голови райдержадміністрації В. Шагаки не лишилась давня проблема захисту від підтоплення приватних будинків розташованих вдовж русла річки «Вовк» у східній частині м.Деражня, а також сіл Нижнє та Черешенька, на яку в цьому році виділено кошти в сумі 290,0 тис. гривень, а також на ліквідацію підтоплення паводковими водами водопостачальних свердловин м. Деражня в сумі 180,0 тис. гривень.
Дуже важливим питанням, що потребує вирішення є система реформування закладів освіти. Так, на запровадження у навчально-виховному процесі загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційної технології по програмі «Сто відсотків», у 2010 році, за кошти державного бюджету закуплено для відділу освіти автобус вартістю 245,9 тис. гривень та за кошти районного бюджету автобус вартістю 256,0 тис. гривень, а також закуплено легковий автомобіль для підвезення до шкіл продуктів харчування вартістю 68,8 тис. грн. та інше обладнання (електроплити, холодильники, насоси тощо) на загальну суму 275,1 тис. гривень.
Крім того, за сприянням голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядухи в 2010 році виділено кошти з обласного бюджету на заміну вікон і встановлення електропіків у Лозівській ЗОШ I-III ступенів на суму 890,4 тис. гривень та у 2011 році кошти на заміну вікон у Деражнянській ЗОШ №2 в сумі 287,5 тис. гривень.
Не залишилось поза увагою голови райдержадміністрації В. Шагаки будівництво внутрішніх туалетів у загальноосвітніх школах району, на які вже виділено кошти в сумі 100,0 тис гривень, це Деражнянська ЗОШ №1.
Зважаючи на пріоритети розвитку району, вже у цьому році, за кошти обласного бюджету придбано Волоськівській ЗОШ I-III ступеню автобус вартістю 293,0 тис. грн. Виділено відділу освіти кошти на замовлення робіт по виготовленню проектно-кошторисної документації на реконструкцію системи опалення Коричинецької, Вовковинецької, Кальнянської, Макарівської, Радовецької ЗОШ та будинку туризму.
Невже спрямування інвестицій в розвиток району це не вирішення поставлених пріоритетних питань, думаю що так, а Ви шановні громадяни?
Категорія: Новини | Переглядів: 949 | Додав: Bula | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz