ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Вересень » 17 » Лісники відзначили професійне свято
15:54
Лісники відзначили професійне свято
  Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісівників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України.
  День працівника лісу — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Відзначається щорічно у третю неділю вересня.
14 вересня з нагоди Дня працівника лісу у залі СЛКП «Флора» на святкування професійного свята завітали Віталій Сідлецький – голова районної ради, Людмила Давидович – керуюча апаратом райдержадміністрації, Андрій Івахов – заступник міського голови.
  Віталій Михайлович привітав усіх присутніх з професійним святом подякував за роботу усім працівникам та директору СЛКП «Флора» Денисюку Геннадію Івановичу, який забезпечив хороше функціонування даного підприємства, підвищив його прибутковість та зазначив: «В наш час особливо важливо розширювати лісові насадження, зберігати їх для наступних поколінь, підвищувати ефективність лісового господарства, якомога раціональніше використовувати природні багатства на благо розвитку нашої країни». Побажав усьому колективу міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, щастя, злагоди, подальших успіхів у роботі та вагомих трудових досягнень в ім’я розвитку і процвітання лісової галузі України та нашого рідного краю.
   Традиційно свій виступ голова ради завершив нагородами, вручивши Почесні грамоти районної ради кращим працівникам підприємства СЛКП «Флора».
   Професія лісника — одна з найважливіших на Землі. Оскільки ліси — це прекрасний, здібний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров’я людини. Для України – це безцінний дар, особливе багатство.
Переглядів: 420 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz