ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Серпень » 22 » На Деражнянщинні було відкрито центр надання адміністративних послуг
11:45
На Деражнянщинні було відкрито центр надання адміністративних послуг
   На виконання доручень Президента України Віктора Януковича зі спрощення доступу населення до адміністративних послуг головою Хмельницької обласної державної адміністрації Ядухою Василем Степановичем відбулося офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг в Деражнянському районі. На відкритті ЦНАПу також були присутні керівники профільних управлінь, адміністративні послуги яких надаватимуться там, структурні підрозділи райдержадміністрації, голови населених пунктів району, керівники підприємств, установ, організацій, керівники агроформувань району, приватні підприємці, представники правоохоронних органів області, ЗМІ та громадськість міста.
   Центр за своєю природою – це офіс, який дозволяє громадянину або підприємцю отримати максимальну кількість послуг при мінімальній кількості відвідувань. Мета його створення – наближення адміністративних послуг до фізичних та юридичних осіб, які за ними звертаються. На сьогодні перелік послуг, які надає Центр, затверджується тим органом влади, який його створює. 
   Ознайомившись зі схемою роботи Деражнянського ЦНАПу, Василь Степанович підкреслив: «Суб’єкт подачі документів надає їх державному адміністратору і надалі ніяким чином не піклується про їх проходження і розгляд, а лише приходить за результатом у визначений час. Це вимога Президента України Віктора Федоровича Януковича, це вимога часу.» Загалом у даній установі буде надаватися більше сорока дозвільно-погоджувальних функцій. Аби зробити умови праці у даному закладі максимально комфортними, очільник області подарував колективу ноутбук та батакофункціональний друкуючий пристрій.
   Під час відкриття ЦНАПу відбулася, ще одна урочиста подія. Минулої осені голова взяв під особистий контроль питання надання житла молодій сім’ї з Тернопільської області, яка не мала особистого помешкання. І в цей урочистий день сім’я отримали з рук Василя Ядухи ордер на квартиру. 
Категорія: Новини | Переглядів: 927 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz