ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Жовтень » 5 » Нарада з сільськими, селищними та міським головами
17:10
Нарада з сільськими, селищними та міським головами
                                                              5 жовтня відбулася нарада з сільськими, селищними та міським головами під керівництвом голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни та заступника голови районної ради Веселовського Олега Ігоровича.
      На початку наради із вступним словом звернулася голова районної ради Стрілецька Людмила Володимирівна та наголосила на важливості вирішення земельних питань та інвентаризацію землі на території сільських, селищних і міської рад.
      На нараді розглядалися наступні питання:
     Про стан землеустрою в Деражнянському районі проінформував т.в.о. начальника земельного відділу Держкомзему в Деражнянському районі Трус Юрій Васильович, який звернув увагу на розмежуванні та інвентаризації земель в кожному населеному пункті.
    Про введення електронних погосподарських книг проінформувала Приступа Марія Іванівна – провідний економіст-статист, вона наголосила на необхідності запровадження електронних погосподарських книг в сільських, селищних і міській радах, звернула увагу, що дане програмне забезпечення дасть змогу підвищити швидкість та якість обробки інформації.
      На основних положеннях нової редакції Бюджетного кодексу України зупинилася Петрів Валентина Петрівна – начальник фінансового управління РДА.
       Про виконання рішень Консультативно-координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові Деражнянської районної ради від 15 березня 2011 року та виробничої наради з головами сіл, селищ, міста 6 вересня 2011 року проінформував заступник голови районної ради Веселовський Олег Ігорович, він звернув увагу на забезпеченість ФП паливом, кількість заготовленої картоплі для медичних закладів сільськими, селищними радами та підписку районної газети «Вісник Деражнянщини» та території району.
      В цілому нарада пройшла успішно, адже голови сіл змогли отримати відповіді на свої питання та отримали доручення які необхідно виконати найближчим часом для покращення рівня життя територіальних громад району.
Переглядів: 788 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz