ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Травень » 21 » Пленарне засідання 24 сесії
16:35
Пленарне засідання 24 сесії
   Під головуванням Віталія Сідлецького 18 травня відбулось пленарне засідання двадцять четвертої сесії районної ради сьомого скликання. У її роботі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Олег Пилипчук, начальники відділів та служб райдержадміністрації, голови сільських, селищних та міської рад, працівники виконавчого апарату районної ради.
   Під час роботи сесії депутати заслухали зміни до районного бюджету на 2018 рік; ряд питань про виконання районних програм, термін дії яких закінчився у 2017 році. Заслухали нові Програми, а саме: про Комплексну Програму профілактики злочинності на території Деражнянського району на 2018-2022 роки, про Програму зайнятості населення Деражнянського району на період до 2020 року, про продовження терміну дії місцевої Програми «Власний дім» на період до 2022 року.
    У ході обговорень, з метою подальшого вивчення, депутати одноголосно зняли з порядку денного слідуючі питання: Про надання згоди адміністрації Деражнянського районного центру ПМСД на реорганізацію Мазницької АЗПСМ в ФП с. Мазники; Про затвердження технічної документації нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Нижнянської сільської ради Деражнянського району Хмельницької області та Про затвердження технічної документації нормативної грошової оцінки земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Загінецької сільської ради Деражнянського району Хмельницької області.
   Продовжено контракти з директором Деражнянської районної школи мистецтв та директором Деражнянського районного історичного музею.
    Заслухано та вирішено низку інших питань: про внесення змін до Статуту Деражнянської дитячо – юнацької спортивної школи; про створення комунальної установи «Інклюзивно – ресурсний центр» Деражнянської районної ради; про затвердження в новій редакції Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Деражнянського району та типової форми строкового трудового договору (контракту) з керівником закладу загальної середньої освіти; про списання та передачу медичної апаратури; про передачу пересувного стоматологічного кабінету для потреб військової частини; про внесення змін до Положення про районний конкурс на кращий проект опорної школи; про використання революційного прапора ОУН на території Деражнянського району.
   На завершення пленарного засідання народні обранці обговорили проекти про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія щодо надання Томосу про автокефалію Православної церкви в Україні та звернення до Верховної Ради України щодо ухвалення Антиолігархічного пакету докорінних перетворень.
  Одностайними були депутати і при прийнятті інших рішень, що мають значиму вагу в забезпеченні життєдіяльності району.
   В роботі сесії прийняла участь і виступила начальник відділу охорони та ринку земель Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Домінас Ірина Миколаївна.
 
         
 
Категорія: Новини | Переглядів: 422 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz