ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Листопад » 25 » Пленарне засідання сесії районної ради
13:13
Пленарне засідання сесії районної ради
   21 листопада відбулось чергове пленарне засідання тридцять шостої сесії районної ради, яке провів голова ради Віталій Сідлецький. У її роботі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Заряна Попадіна, начальники відділів та служб райдержадміністрації, начальник Хмельницької місцевої прокуратури Деражнянського відділу, в. о. начальника Деражнянського відділення поліції Летичівського відділу поліції в Хмельницькій області, голови сільських, селищних та міської рад, працівники виконавчого апарату районної ради.
   На початку засідання присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих протестувальників Революції гідності.
   Під час роботи сесії депутати заслухали питання про підготовку закладів соціальної сфери та житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років, питання щодо управління комунальною власністю територіальних громад району, про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, заслухали звіт голови постійної комісії з питань охорони здоров’я, освіти, культури, молоді спорту та соціального захисту населення про роботу комісії за звітний період, про депутатські запити, про надання дозволу КП «Деражнянська центральна районна лікарня Хмельницької області» на виготовлення документації із землеустрою, про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік, про затвердження проекту землеустрою щодо встановлення (зміну) меж адміністративно-територіального утворення населеного пункту села Маниківці Деражнянського району Хмельницької області та низку інших питань.
   Останнім питанням порядку денного було звернення депутатів Деражнянської районної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо продовження до 2025 року мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.
   По всіх питаннях обранці прийняли позитивні рішення.
    Завершилась сесія приємною місією. За підсумками фізкультурно – спортивного заходу «Кращий спортивний колектив Деражнянського району 2019 року» серед населення сільських, селищних, міської рад та об’єднаних територіальних громад Деражнянського району, Віталій Михайлович нагородив Грамотами та кубками найкращі спортивні колективи серед сільських та селищних громад, згідно турнірної таблиці команди посіли такі призові місця:
I місце – с. Загінці
II місце – с. Яблунівка
III місце – с. Зяньківці
Переглядів: 227 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz