ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Лютий » 3 » Прийом громадян у селі Яськівці
10:37
Прийом громадян у селі Яськівці

   28 січня в селі Яськівці відбувся виїзний прийом громадян головою районної ради Сідлецьким Віталієм Михайловичем та за участі начальника відділу освіти Деражнянської РДА Сінькевич Жанни Миколаївни.
Прийом пройшов у незвичайному форматі. У громади села Яськівці не було особистих питань, а лише загальні та найболючіші це:
  дороги, по яким їздять великогабаритні машини розбиваючи їх, також від цих машин починають тріскати будинки. Є місце, де просіла дорога, а під нею проходить газопровід. Та головна проблема в тому, що ця дорога обласного значення, яка вже довгий час не ремонтується;
  субсидії – до цього часу жителі не отримали повідомлень про результати нарахування субсидій від управління соціального захисту населення;
існує проблема з рейсовим автобусом, який дуже маленький, людей їде багато, всі не поміщаються, а великий автобус не хоче їхати, тому що розбиті дороги;
  ще одне питання, яке турбує усіх жителів Яськівці – приміщення колишньої школи, яке вони всією громадою допомагали будувати для своїх дітей. Будівля знаходиться в гарному стані, нова, велика, але поступово починає руйнуватися. На даний час школа знаходиться на балансі відділу освіти, тому на прийомі усіма присутніми було вирішено передати приміщення на баланс сільської ради та підготувати відповідні документи на розгляд депутатів районної ради.
   Віталій Михайлович усі питання розглянув, дав відповідні роз’яснення  жителям, про можливі варіанти вирішення проблем, що піднімалися, взяв на особистий контроль і обіцяв вивчити їх та у найближчий час надати відповідь.
   По завершенню прийому громадян Віталій Михайлович відвідав об’єкти соціальної сфери села Яськівці та оглянув приміщення школи.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 561 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz