ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 08.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2019 » Вересень » 18 » Привітали працівників СЛКП «Флора» з професійним святом
09:55
Привітали працівників СЛКП «Флора» з професійним святом
   День працівника лісу — професійне свято працівників лісового господарства, лісової, деревообробної промисловості України. Відзначається щорічно у третю неділю вересня.
Професія лісника — одна з найважливіших на Землі. Оскільки ліси — це прекрасний, здібний до відтворення природний комплекс, надійний екологічний щит, який захищає природу і забезпечує охорону здоров’я людини. Для України – це безцінний дар, особливе багатство.
   Урочистості з нагоди професійного свята — Дня працівника лісу відбулися 13 вересня в актовому залі СЛКП «Флора». На святкування професійного свята завітали Віталій Сідлецький – голова районної ради, Людмила Давидович – керуюча апаратом райдержадміністрації, Андрій Ковпак – голова міста.
   Віталій Михайлович привітав усіх присутніх з професійним святом подякував за роботу усім працівникам та директору СЛКП «Флора» Денисюку Геннадію Івановичу, який забезпечив хороше функціонування даного підприємства, підвищив його прибутковість та зазначив: “За лісом ми завжди бачимо нелегку працю трудівників лісогосподарської галузі. Прекрасні деражнянські ліси та озера є нашим спільним багатством. Вдячні вам за те, що даруєте нам це природне диво, яке щодня оберігаєте, лікуєте, примножуєте. Ліси є візитівкою Деражнянського району саме завдяки вашій праці. Разом з тим лісове господарство — це й виробнича галузь, адже ліс дає можливість розвивати бізнес, наповнювати місцеві бюджети, приносити користь громаді. Усі ви любите ліс по-справжньому, а це запорука успіху вашого прекрасного колективу”. Побажав винуватцям свята і в подальшому тримати високий рівень професіоналізму, міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру, щастя, злагоди, подальших успіхів у роботі та вагомих трудових досягнень в ім’я розвитку і процвітання лісової галузі України та нашого рідного краю.
   Традиційно свій виступ голова ради завершив нагородами, вручивши Почесні грамоти районної ради кращим працівникам підприємства СЛКП «Флора».
   Ліс – наше найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки, пріоритетна складова народногосподарського комплексу і основа економічної стабільності країни. Збереження, примноження, дбайливе і раціональне використання цього безцінного національного скарбу – обов’язок не лише лісників, а й громадськості, кожного жителя нашої рідної України.
Категорія: Новини | Переглядів: 275 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz