ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2018 » Червень » 27 » Привітання голови ради з Днем Конституції України, Днем молоді та Днем міста Деражня
14:44
Привітання голови ради з Днем Конституції України, Днем молоді та Днем міста Деражня
        Шановні жителі району ! Дорогі юнаки та дівчата - представники молодого покоління !
    За доброю традицією в червні місяці ми відзначаємо з вами День молоді та День міста. Також, 28 червня ми відзначаємо і Днем Конституції України. Це одні з не багатьох свят, які не втрачають свого значення через політичні або економічні мотиви.
    Наша древня та легендарна Деражня – це наше рідне місто, яке має велику історію подвигів та перемог.
    Якщо порівняти вік нашої Деражні, яка розкинулась серед чудових пишних Подільських краєвидів, а це 587 років, то за історичними мірками Основний Закон країни є досить молодим документом. Всього – 22 роки. Але він, як і вся українська нація, має глибоке коріння, адже століттями кращі її представники обдумували державні механізми, які б забезпечували права і вольності українського народу.
    Прийняття Конституції ознаменувало фундаментальне закріплення незалежності України, за яку наш народ боровся впродовж багатьох століть і продовжує боротися сьогодні.
  Я твердо вірю, що мудрий і працьовитий український народ знайде в собі силу, підтверджену бажанням і нескоримою волею, і, усвідомлюючи відповідальність перед Богом, власною совістю, попередніми, нинішнім та прийдешніми поколіннями, своїми власними руками і розумом збудує на багатій українській землі економічно заможну, духовно сильну, соціально розвинену, політично врівноважену державу, яка реально дбатиме про забезпечення прав, свобод та гідних умов життя кожного громадянина України.
      Майже шість століть ми творили історію нашого рідного міста. За цей час не одне покоління деражнянців бойовими та трудовими подвигами примножували і продовжують примножувати сьогодні здобутки своїх попередників у подальшому розвитку нашого міста та району в цілому. За що усім Вам щиросердечна вдячність.
     Лише молодь здатна змінити країну на краще, очистити її від спадку тоталітарного режиму, побороти корупцію. Тож будьте гідними продовжувачами духовних цінностей і національних традицій свого народу. Адже у нас з вами є велична, світла мета – вільна, багата, процвітаюча, незалежна європейська держава – ім’я якій - Україна
     Від усієї душі бажаю усім нам з вами в першу чергу миру, міцного здоров’я, добробуту і щастя, злагоди в родинах, мудрості і далекоглядності, успіхів у розбудові нашої держави, якнайшвидшого формування вільного, справедливого, солідарного суспільства, потужної та заможної української держави.
   Зі святом всіх, дорогі деражнянці !
 
 
Голова ради                                                                                                                       Віталій Сідлецький

 

 

Переглядів: 393 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz