ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2017 » Травень » 7 » Привітання голови ради з нагоди Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
15:02
Привітання голови ради з нагоди Дня пам’яті та примирення та 72-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
Дорогі ветерани та учасники Другої світової війни!
Шановні жителі району!
Прийміть найсердечніші вітання з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72-ї річниці Перемоги над нацизмом  у Другій світовій війні !
 
   Для України Друга світова війна – національна трагедія, під час якої у бойових діях загинуло близько 4 мільйонів військових, підпільників і цивільних українців, крім цього майже 5 мільйонів мирних жителів були евакуйовані або примусово вивезені до Німеччини. Внаслідок бойових дій постраждало понад 700 міст і містечок, 28 тисяч сіл.
  Свята пам’ять про ветеранів Другої світової війни залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців переможців тієї страшної війни, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна синівська шана і повага.
  Цього дня ми схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її незалежною та квітучою. Це вашим потом та кров’ю густо зрошена батьківська земля, як у роки воєнного лихоліття, так і у важкі дні відбудови народного господарства.
  Нинішні захисники України стали гідними спадкоємцями слави воїнів-визволителів. Для них найвищим законом буття є і залишиться захист рідної Вітчизни, її свободи і незалежності.
  Українські воїни продемонстрували усьому світу, що здатні захистити державу, зберегти життя мирних громадян.
  Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга світова війна. Ми пам’ятаємо, що агресора зупинили спільними зусиллями об’єднані нації. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучості нашої перемоги сьогодні.
  Світла і вічна пам’ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям!
 
 
З повагою голова ради                                                                                                                   Віталій Сідлецький
Переглядів: 427 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz