ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Серпень » 21 » Привітання голови районної ради із Днем Незалежності і Днем Прапора України
16:35
Привітання голови районної ради із Днем Незалежності і Днем Прапора України

                                                                                                  Шановні жителі Деражнянщини!

   Дозвольте мені від імені депутатського корпусу Деражнянської районної районної ради, від себе особисто щиро і сердечно вітати Вас із найвеличнішим національним святом українського народу – Днем незалежності нашої держави та з Днем Державного Прапора України!
    Символічно, що ми святкуємо День Державного Прапора України напередодні Дня Незалежності. Адже Прапор України – це наша незалежність, наш дух, честь і наша слава. Це символ невичерпної свободи, слави і відродження України, який треба берегти і шанувати як найвищу національну святиню.
   Під благословенням Українського Прапора ми будуємо рідну державу, досягаємо мистецьких і спортивних успіхів, творимо майбутнє, відстоюємо свою незалежність на Сході нашої держави.
   24 серпня ми святкуватимемо з вами 24-річницю незалежності України. Це визначне свято, вистраждане мільйонами відданих українців, достойних її синів і доньок, стало по справжньому всенародним і найголовнішим святом нашої країни. Це результат тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу.
    Я  впевнена, що кожен з нас усвідомлює свою важливість у цей невизначений та складний для України час. Історія ніколи не закінчується, вона твориться нами щодня. Не будьмо байдужими до того, що робиться довкола! З гарячим серцем, холодним розумом та чистою совістю будуймо наше українське майбутнє.
    Зі святом вас, шановні земляки! Від усього серця бажаю вам благодаті, окриленого настрою, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великий День дарує всім нам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день! А мить, коли піднімається Прапор України та звучить Державний Гімн, сповнює наші серця гордістю за рідну країну додає сили і натхнення в розбудові та процвітанні рідної держави.


Голова ради                                                                                                                                   Оксана Берегова

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 696 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Серпень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz