ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2013 » Серпень » 22 » Привітання голови районної ради з 90 – річчям утворення Деражнянського району, днем Незалежності України та днем Державного прапора України
12:30
Привітання голови районної ради з 90 – річчям утворення Деражнянського району, днем Незалежності України та днем Державного прапора України
                                         Шановні деражнянці!    
    В Україні є місця, де кожен куточок дихає історією, де на кожному кроці оживають давні звичаї та традиції. Така і наша Деражнянщина. Її історія глибока і неосяжна, а сьогодення, зростаюче на цьому міцному корінні, теж багатогранне і неповторне.
  Рік 2013 ювілейний для нашого району. Ми відзначаємо знаменну дату – 90 – річчя утворення Деражнянського району. Крім того, напередодні 22 річниці незалежності нашої держави та Дня Державного Прапора України я від щирого серця хочу привітати всіх вас, дорогі земляки, із цими святами.
   За 90 років становлення і розвитку Деражнянського району нам з вами є, що пригадати, чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати надалі. Адже весь цей час, навчаючись у старшого покоління, намагаючись зберегти та примножити надбане батьками, деражнянці трудилися та створювали, запроваджували та досягали. Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього наших дітей, що і сьогодні об’єднує жителів району – працівників сільського господарства, лікарів, вихователів, вчителів, усіх, хто спрямовує власні потенціал та досвід, сили та знання на благо нашого краю.
   Нам є ким пишатися і в 90-річній історії краю, і в його сьогоденні.
   Сьогодні, в день свята 90-ї річниці утворення Деражнянського району, ми славимо ваші трудові здобутки, шановні деражнянці. Нехай ніколи не міліє потужне джерело вашого незламного оптимізму, таланту і натхнення, а творча будівнича енергія стане прикладом служіння Україні задля примноження її слави, процвітання та благополуччя. 
    У нас одна спільна мета – зробити все можливе, щоб і надалі у віках жила наша мала Батьківщина.
    В день 90-річного ювілею, незалежності України та дня Державного прапора щиро дякую всім жителям району за працелюбність, професіоналізм, плідну працю, уміння жити і працювати на благо Деражнянщини і України в цілому.
    Хай наш район назавжди залишиться для вас найулюбленішим і найріднішим!
    Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, родинного добробуту і непохитної віри у щасливе майбутнє рідної землі. Довголіття і процвітання Деражнянському району! Нехай не переводиться славний рід Деражнянський.
    Зі святом вас, дорогі деражнянці !

     Голова районної ради                                                                               Людмила Стрілецька



Категорія: Новини | Переглядів: 2223 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz