ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2014 » Грудень » 30 » Привітання голови районної ради з новорічними та різдвяними святами
15:41
Привітання голови районної ради з новорічними та різдвяними святами

                    Шановні жителі Деражнянщини !   Дорогі земляки!
   Сьогодні, у переддень великих новорічних свят, коли ми проводжаємо надвечір’я Старого року й стоїмо на порозі світанку Нового, коли сповнені надій і сподівань вдивляємося у своє загадкове майбуття, я шлю найщиріші вітання з Новим 2015 роком і Різдвом Христовим усім жителям благословенного краю Деражнянщини.
   Приходять світлі свята Нового року та Різдва Христового. Це час, коли кожен згадує минуле й думає про майбутнє. Час підведення підсумків і час мрій, планів, сподівань. Час життєвого оновлення, духовного очищення та родинного єднання.
   Рік, що минає, став для кожного з нас роком вибору та неабияких випробувань. І мабуть, не так давно жоден з нас не подумав би, що наші рідні, друзі, знайомі боронитимуть свою землю від неприхованої агресії
   Щиро дякую усім жителям нашого району, які у нелегких умовах підтримують армію, які працюють у різних сферах бо саме завдяки кожному з вас ми йдемо до перемоги.

Бажаю Вам щоб ці казкові і величні свята були осяяні яскравим блиском ялинок, радісними і теплими посмішками рідних та близьких вам людей і Божою Благодаттю.
   Нехай у кожну домівку прийдуть святковий настрій, достаток, мир і згода, віра у завтрашній день, у свою щасливу зірку, втіха від дітей та онуків. А колядки і щедрівки, багата кутя на вашому столі стануть символом здоров’я та достатку, добробуту та благополуччя, а наша Деражнянщина буде щасливою й процвітаючою на благословенній рідній землі під блакитним небом України!
 

 

Голова ради                                                                                                                                         Оксана Берегова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 651 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz