ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2015 » Вересень » 1 » Привітання голови районної ради з святом 1 вересня
10:56
Привітання голови районної ради з святом 1 вересня

                                                                                              Дорогі школярі, студенти, вчителі та батьки!
   Щиро вітаю Вас з початком нового навчального року, Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.
   Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з Вас. Усім, хто 1-го вересня прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!
    Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу.
   Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.
    Хочу висловити  велику вдячність  шановним учителям і викладачам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння.
    Нехай ваша складна, але благородна праця збагачує знаннями й мудрістю нові покоління, а вам самим приносить щастя і задоволення.
    Зичу всім школярам і студентам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році!
    З найкращими побажаннями та вірою у ваше добре майбутнє!
     Зі святом – Днем знань ! Успіхів Вам у праці та навчанні !

 

Голова ради                                                                                                                                             Оксана Берегова

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 589 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz