ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2011 » Вересень » 7 » Вирішення житлово-комунальних проблем міста Деражні
17:39
Вирішення житлово-комунальних проблем міста Деражні
                                                               7 вересня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань екології, будівництва, житлово-комунального господарства та управління обєктами спільної власності територіальних громад району під головуванням голови постійної комісії Яковлєва Юрія Володимировича та за участі голови районної ради Стрілецької Людмили Володимирівни, заступника голови районної ради Окшимовського Володимира Анатолійовича та керуючого справами виконавчого апарату районної ради Веселовського Олега Ігоровича. 
   На комісії було розглянуто найгостріші проблеми житлово-комунального господарства, а саме стан житлово-комунальних обктів, проблеми, що стосуються каналізації, водопостачання, комунальні тарифи та шляхи вирішення поставлених питань.
    Після цього відбувся виїзд комісії на обєкти житлово-комунального господарства міста Деражня, для того щоб перевірити їх стан, готовність до опалювального сезону та ознайомитися з проблемами в експлуатації даних обктів для негайного їх вирішення з метою покращення надання комунальних послуг населенню територіальної громади міста Деражні.
    Розглянувши питання та проблеми постійна комісія вирішила за доцільне рекомендувати:  
      Фінансовому управлінню РДА: До 20 вересня розробити пропозиції щодо можливості використання коштів з міського бюджету на вирішення проблем, які виникли в житлово – комунальній сфері міста. Виконавчому комітету міської ради: розробити та затвердити на сесії міської ради «Міську програму реформування і розвитку житлово-комунального господарства в місті.», при формуванні бюджету міста щорічно передбачати кошти на вирішення проблемних питань які виникли в житлово-комунальній сфері міста. Директору КП «ЖЕК № 1»: активізувати роботу серед жителів багатоквартирних будинків по питанню створення організації співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Директору КП «Міськводоканал»: розробити план першочергових заходів по виправленню ситуації з водопостачанням та водовідведенням у місті Деражня з відповідними розрахунками. Уповноважити голову районної ради Стрілецьку Л.В. звернутись з клопотанням про виділення коштів на вирішення проблем у сфері житлово - комунального господарства до депутатів та голови обласної ради Дерекота М.В. та голови обласної державної адміністрації Ядухи В.С.

Категорія: Новини | Переглядів: 984 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz