ДЕРАЖНЯНСЬКА РАЙОННА РАДА
[ Головна ] [ ] [ Мій профіль ] [ Вихід ]  [RSS] 09.05.2024

Меню сайту

Деражня
Категорії розділу
Новини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 185

Статистика

Головна » 2016 » Жовтень » 3 » Шана і вдячність педагогам
20:00
Шана і вдячність педагогам

  У прекрасну пору року – восени – приходить до нас освітянське свято. Це час, коли шелестить падолистом осінь і снує в лузі мереживо бабиного літа, а червоні жоржини палають над землею, немов дарують весь свій жар любові нашим педагогам.
  І саме напередодні свята 30 вересня біля будинку відділа освіти було відкрито дошку пошани під назвою «Галерея педагогічної слави». Де зараз красується дев’ять найкращих вчителів, вихователів і тренерів Деражнянського району.
Після відкриття дошки у Деражнянському будинку творчості дітей та юнацтва відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти. В народі недарма кажуть, що педагог живе в думках та справах своїх вихованців. Тому кожна людина все життя з почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів. Адже в кожному прожитому дні в школі було щось незабутнє, неповторне, що лишає відбиток у душі учня. Чудові та теплі слова подяки прозвучали на адресу працівників освітянської ниви.
  Голова ради Віталій Сідлецький звернувся до всіх присутніх зі словами вдячності за нелегку та таку важливу працю педагога, нагородив грамотами кращих працівників з нагоди Дня працівників освіти.
  Свято – це також радість і сміх, тому не обійшлося  без танців та пісень, жартівливих театралізованих сценок.   Цьогорічний концерт учасники привітань підготували у нетрадиційній формі. Виступи вчителів переплітались із виступами учнів, а танець «Танго» вчителі та учні Деражнянської ЗОШ №1 затанцювали спільно.
  На святі панувала дружня та невимушена атмосфера, а спогади про цей день ще не раз промайнуть в думках його учасників, і, сподіваємось, підтримають наших педагогів у їхній нелегкій, але такій необхідній роботі. А юні учасники свята, можливо, замисляться над тим, як нелегко педагогам виховувати, навчати та допомагати обрати життєвий шлях своїм вихованцям.

   

Категорія: Новини | Переглядів: 597 | Додав: saha | Рейтинг: 0.0/0

Деражня
Пошук

Новини Україна

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Архів записів

Деражнянська районна рада © 2011      Конструктор сайтів - uCoz